Ολυμπιακός: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στα ημιτελικά του Challenge Cup και τα εισιτήρια για το μεγάλο ντέρμπι τέθηκαν σε κυκλοφορία...

Τα εισιτήρια για το σπουδαίο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στον Ρέντη για τα ημιτελικά του Challenge Cup τέθηκαν σε κυκλοφορία το πρωί της Τετάρτης, όπως είχε ενημερώσει ο Ερασιτέχνης των Πειραιωτών.

Ο κόσμος των ερυθρόλευκων μπορεί να προμηθευτεί εισιτήριο για το πρώτο ματς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και αναμένεται να γεμίσει το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη». Υπενθυμίζεται ότι είναι διπλοί αγώνες και ο νικητής στο ντέρμπι «αιωνίων» θα βρίσκεται στον τελικό.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τη διάθεση των εισιτηρίων: 

«O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., για τον πρώτο ημιτελικό του CEV Challenge Cup στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» (Τρίτη 7/2, 20:00), με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, ενημερώνει τους φιλάθλους και τα Μέλη του για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τετάρτη (1/2) στις 10:00 και θα πραγματοποιείται από το γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από θύρα 19-Εμπορική Στοά) καθημερινά και ώρες 10:00-18:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10€ (κεντρική κερκίδα), 20€ (VIP), 30€ court seats (δεύτερη σειρά), 50€ court seats (πρώτη σειρά).

*Στον πρώτο ημιτελικό του CEV Challenge Cup στο κλειστό του Ρέντη, δεν ισχύει η Κάρτα Μέλους, παρά μόνο τα εισιτήρια διαρκείας του βόλεϊ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ