Μετατέθηκαν για το Σάββατο 29/04 τα εξ αναβολής ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στην Α1 εθνική κατηγορία επιτραπέζιας αντισφαίρισης

Μετατέθηκαν για το Σάββατο 29/04 τα εξ αναβολής ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στην Α1 εθνική κατηγορία επιτραπέζιας αντισφαίρισης

Μετατέθηκαν κατά μία μέρα και συγκεκριμένα για το Σάββατο 29/04 τα εξ αναβολής ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για την Α1 εθνική κατηγορία επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Μετατέθηκαν κατά μία μέρα και συγκεκριμένα για το Σάββατο 29/04 τα εξ αναβολής ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για την Α1 εθνική κατηγορία επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Είναι τα 2 από τα συνολικά 6 ματς του Ολυμπιακού σε άνδρες και γυναίκες, που είχαν αναβληθεί τον Μάρτιο λόγω συμμετοχής αθλητών και αθλητριών του στο Grand Smash της Σιγκαπούρης. Τα υπόλοιπα 4 ήταν από την αρχή προγραμματισμένα για το προσεχές Σάββατο στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας κι αυτό δεν αλλάζει. Χρειάστηκε να μετατεθούν όμως, οι αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό στα δύο πρωταθλήματα, καθώς ήταν υπολογισμένες για την Παρασκευή 28/04 στις 18:00, στον ίδιο χώρο και για την ίδια μέρα προέκυψε ο δεύτερος εντός έδρας αγώνας της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας με τη Φενέρμπαχτσε. Η Τεχνική Επιτροπή της ομοσπονδίας ενημέρωσε ότι «υπό την πίεση του χρόνου, δεν κατέστη δυνατόν να βρεθεί αίθουσα ικανή να φιλοξενήσει τις εξ’ αναβολής συναντήσεις την Παρασκευή 28 Απριλίου» κι έτσι μετέφερε την ημερομηνία διεξαγωγής τους για το Σάββατο 29/04, στο ΣΕΦ, διαμορφώνοντας όλο το πρόγραμμα.

Διαβάστε επίσης: «Φωτιά» οι αποκαλύψεις από το γιατρό της Αλίκης Βουγιουκλάκη: «Σήμερα θα ζούσε εάν…»

Θυμίζουμε ότι με τους εξ αναβολής αγώνες ολοκληρώνεται η φετινή Α1 και μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον έχει το ντέρμπι του αήττητου Ολυμπιακού με τον πρωτοπόρο αυτή τη στιγμή Παναθηναϊκό στους άνδρες, το οποίο πιθανότατα θα κρίνει τον πρωταθλητή Ελλάδας της περιόδου 2022-2023. Επίσης, την Κυριακή 30/04 θα διεξαχθούν στην ίδια αίθουσα τα φάιναλ φορ του Τοπικού Κυπέλλου Αττικής.

Η ανακοίνωση της Τεχνικής Επιτροπής με το διαμορφωμένο πρόγραμμα για τους εναπομείναντες αγώνες της κορυφαίας κατηγορίας:

Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

• 11:00 / ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ

• 15:00 / ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ

• 18:00 / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ – ΑΣ ΠΕΡΑ

Α1 ΑΝΔΡΩΝ

• 11:00 / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ

• 15:00 / ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ

• 18:00 / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ – ΑΣ ΠΕΡΑ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ