Πρώτο θέμα στο site της ETTU ο ερχομός Οβτσάροφ, Λεμπεσόν στην ελληνική Α1 – «Ενθουσιασμένος γι’ αυτή την πρόκληση», δήλωσε ο Οβτσάροφ

Πρώτο θέμα στο site της ETTU ο ερχομός Οβτσάροφ, Λεμπεσόν στην ελληνική Α1 – «Ενθουσιασμένος γι’ αυτή την πρόκληση», δήλωσε ο Οβτσάροφ

Πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα της έχει κάνει από το μεσημέρι σήμερα 30/07 η Ευρωπαϊκή Ένωση Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης τα τεράστια μεταγραφικά… μπαμ, που προκάλεσαν το φετινό καλοκαίρι ο Ολυμπιακός ΣΦΠ και ο Παναθηναϊκός ΑΟ...

Πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα της έχει κάνει από το μεσημέρι σήμερα 30/07 η Ευρωπαϊκή Ένωση Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης τα τεράστια μεταγραφικά… μπαμ, που προκάλεσαν το φετινό καλοκαίρι ο Ολυμπιακός ΣΦΠ και ο Παναθηναϊκός ΑΟ, τα δύο κορυφαία αθλητικά σωματεία της χώρας. Βέβαια, η φήμη της ελληνικής Α1 εθνικής κατηγορίας ως ένα πρωτάθλημα, που ανεβαίνει σταθερά αγωνιστικό επίπεδο χάρη κυρίως στην παρουσία σπουδαίων ξένων αθλητών και αθλητριών, έχει «ταξιδέψει» από καιρό κι εκτός συνόρων, όμως όταν έρχεται η ώρα για συμφωνίες και με δύο πρωταθλητές Ευρώπης του απλού ανδρών τότε το ενδιαφέρον εκτινάσσεται. Με τον τίτλο λοιπόν, «ο Οβτσάροφ στον Ολυμπιακό και ο Λεμπεσόν στον Παναθηναϊκό», η ETTU ασχολήθηκε εκτενώς με τη μετακίνηση στο ελληνικό πρωτάθλημα των δύο καταξιωμένων άσων, οι οποίοι μεταξύ άλλων διακρίσεων, έχουν κατακτήσει δύο (2013, 2015) και μία φορά αντίστοιχα (2016) τον ευρωπαϊκό τίτλο στο σημαντικότερο αγώνισμα. Ειδικά η μεταγραφή του Οβτσάροφ προκαλεί τη μεγαλύτερη αίσθηση, καθώς μιλάμε για αθλητή με κορυφαίες διακρίσεις στη διεθνή σκηνή και πρώην νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, γι’ αυτό και η ETTU δημοσιεύει φωτογραφία του και φιλοξενεί σχετικές δηλώσεις, ακόμα κι από τον ίδιο τον Γερμανό άσο!

Η Ευρωπαϊκή Ένωση παραθέτει αρχικά στο κείμενό της τα περισσότερα στοιχεία από το ρεπορτάζ της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., σημειώνει επιτυχίες του Ντιμίτρι Οβτσάροφ και του Εμμανουέλ Λεμπεσόν και αμέσως μετά βάζει δηλώσεις του νέου ηχηρού αποκτήματος του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης: «Καρφιά» από Πέτγουεϊ για Παναθηναϊκό: «Απλά προσπαθεί να πάρει παίκτες που ακούγονται για τον Ολυμπιακό;»

ΟΒΤΣΑΡΟΦ: «ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ»

«Εκτός από τη γερμανική μου ομάδα, τη TTC Neu Ulm, όπου θα παλέψουμε για την κατάκτηση του τροπαίου του Champions League φέτος, είμαι ενθουσιασμένος που θα ενταχθώ στον Ολυμπιακό. Πολλοί δυνατοί παίκτες όπως ο Πίτσφορντ, ο Γκάτσινα, ο Πουκάρ, παίζουν ή έπαιξαν σε αυτή την ομάδα και βλέπω πως το πρωτάθλημα γίνεται κάθε χρόνο όλο και πιο δυνατό. Ο μάνατζερ Νίκος με έπεισε με το κόνσεπτ του συλλόγου και το οποίο μού θύμισε την εποχή μου στη Βιλέτ Σαρλερουά του Βελγίου. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτή την πρόκληση είμαι σίγουρος ότι θα με βοηθήσει στο δρόμο μου για μια σπουδαία προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού», τόνισε στην ETTU ο αθλητής με τα 6 μετάλλια στην μεγαλύτερη αθλητική εκδήλωση του πλανήτη (2 ασημένια, 4 χάλκινα).

Το ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα www.ettu.org αναφέρει ότι η σεζόν 2022/2023 «ήταν φανταστική για το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Ολυμπιακού, αφού οι παίκτες κατέκτησαν το Europe Trophy Cup στον Πειραιά κι έκαναν το ίδιο σε Κύπελλο και πρωτάθλημα Ελλάδας» και ακολούθως παρουσιάζει δήλωση κι από τον υπεύθυνο μεταγραφικού σχεδιασμού Νίκο Σιριγονάκη. Ο τελευταίος υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ότι «η ανδρική ομάδα θα επιδιώξει τρίτο σερί νταμπλ, ενώ το πλάνο μας είναι να γίνει ο Ολυμπιακός ένας από τους κορυφαίους συλλόγους της ευρωπαϊκής επιτραπέζιας αντισφαίρισης» και για την προσθήκη του Οβτσάροφ σχολίασε: «Η μεταγραφή του «Ντίμα» για την περίοδο 2023/2024  είναι μέρος αυτού του σχεδίου και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα εκπροσωπήσει τον Ολυμπιακό και που θα έχουμε έναν τόσο σπουδαίο αθλητή και προσωπικότητα στον σύλλογό μας».

Πάντα στο κείμενο της ETTU επισημαίνεται ότι η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού θα είναι ακόμα πιο δυνατή φέτος και φιλοξενείται δήλωση και της δις δευτεραθλήτριας Ευρώπης του απλού γυναικών Μαργαρίτας Πεσότσκα. «Αυτή τη σεζόν εκπροσωπώ την ομάδα του Ολυμπιακού στην Ελλάδα και την Sudtirol στην Ιταλία. Θα είναι η τρίτη μου χρονιά στο ελληνικό πρωτάθλημα και η δεύτερη στο ιταλικό. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα παίξω με τις πιο δυνατές παίκτες από την Ευρώπη και ελπίζω να δείξω την καλύτερή μου απόδοση και να κατακτήσω τίτλους. Ανυπομονώ να συμμετάσχω στο Europe Trophy με την ομάδα του Ολυμπιακού και ανυπομονώ για τα νέα κοινά μας επιτεύγματα», δήλωσε η σπουδαία Ουκρανή αθλήτρια.

Στη συνέχεια το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Γάλλος Λεμπεσόν με τα δύο χρυσά ευρωπαϊκά μετάλλια θα συνεργαστεί με τον Κυπελλούχο Αττικής Παναθηναϊκό. Προσθέτει ότι οι δύο βασικοί διεκδικητές των τίτλων στη χώρα πραγματοποίησαν και φέτος τις σημαντικότερες μετακινήσεις από το εξωτερικό και ανανέωσαν τις συνεργασίες τους με άλλους ξένους παίκτες. Τέλος έγραψε μία-μία τις μεταγραφές ξένων αθλητών κι αθλητριών, που πραγματοποίησαν φέτος οι ομάδες της Α1 κατηγορίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ