Πέντε Έλληνες παλαιστές στο Βελιγράδι με…φόντο το Παρίσι

Πέντε Έλληνες παλαιστές στο Βελιγράδι με…φόντο το Παρίσι

Αρχίζει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών...

Στο Βελιγράδι, εκεί όπου σήμερα αρχίζει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών, πέντε Έλληνες παλαιστές με …φόντο το Παρίσι, αφού στην κορυφαία διοργάνωση θα δοθούν οι πρώτες προκρίσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024. Προκρίνονται οι πέντε πρώτοι αθλητές από τις Ολυμπιακές κατηγορίες, ενώ οι δύο πέμπτοι θα παλέψουν για το τελευταίο εισιτήριο.

Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσουν: Στην Ελευθέρα θα αγωνιστεί στα 74κ. ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης. Στα 53κ. των γυναικών θα παλέψει η Μαρία Πρεβολαράκη, ενώ στην Ελληνορωμαϊκή θα συμμετάσχουν οι: Γιώργος Πρεβολαράκης (77κ.), Ηλίας Παγκαλίδης (87κ.) και Λαοκράτης Κεσίδης (97κ.).

Διαβάστε επίσης: Η… άλλη δουλειά του Κορδόν – Ποιοι αποχώρησαν από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι…

Στο Βελιγράδι θα συνοδεύσουν την αποστολή οι ομοσπονδιακοί προπονητές: Θέμης Ιακωβίδης, Μόησεν Παριγέι και Γιάννης Παγκαλίδης. Επίσης θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα οι διεθνείς διαιτητές Ηλίας Λιάκος και Παυλίνα Γεωργίου.

Πρώτος στη μάχη του Παγκοσμίου ρίχνεται ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στα 74κ. Αντίπαλός του στον προκριματικό γύρο είναι ο Μαγκομεντκαμπίμπ Καντιμαγκομέντοφ, γεννημένος στη Ρωσία, «ασημένιος» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με την Λευκορωσία,που θα αγωνιστεί ως ανεξάρτητος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ