Ελληνικές συμμετοχές σε τρία τουρνουά Feeder τις επόμενες εβδομάδες

Ελληνικές συμμετοχές σε τρία τουρνουά Feeder τις επόμενες εβδομάδες

Στο γεμάτο, μέχρι το τέλος του έτους, πρόγραμμα αγώνων της World Table Tennis, έρχονται μέσα τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες τρία διεθνή τουρνουά ανδρών-γυναικών της βαθμίδας Feeder. Όλα είναι σε ευρωπαϊκές χώρες και θα έχουν και ελληνική αγωνιστική παρουσία. Πρώτα γίνεται το WTT Feeder της Πορτογαλίας, την ερχόμενη βδομάδα στη Βίλα Νόβα ντε Γκάια, όπου θ’ αγωνιστούν η Κατερίνα Τόλιου και η Μαλαματένια Παπαδημητρίου.

Από τις 27 Νοεμβρίου μέχρι τη 1 Δεκεμβρίου διεξάγεται το 3ο Feeder του Ντίσελντορφ στην τρέχουσα χρονιά κι έχουν δηλώσει συμμετοχή ο Γιάννης Σγουρόπουλος, η Ελισάβετ Τέρπου, η Δήμητρα-Θωμαΐς Τσεκούρα και η Παπαδημητρίου. Πριν από τα Χριστούγεννα τέλος, από τις 12 έως τις 17 Δεκεμβρίου, γίνεται το ιταλικό Feeder στην πόλη Μπιέλα κι εκεί συναντάμε στην player list της WTT τον Παναγιώτη Γκιώνη, τον Κωνσταντίνο Αγγελάκη, τον Γιώργο Σταματούρο, τον Σγουρόπουλο, την Τόλιου, την Παπαδημητρίου και την Τέρπου.

Στο μεταξύ, στον πρώτο της αγώνα για τον γύρο των «16» του Europe Cup, η ισπανική Λ’ Εσκάλα του Γεράσιμου Χατζηλυγερούδη ηττήθηκε 3-0 ως γηπεδούχος από την πολωνική Γκβιάζντα κι έχουν μειωθεί αισθητά οι ελπίδες της για την πρόκριση.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτζώκας: «Είχαμε μικρό ροτέισον, αλλά οι παίκτες μου έδωσαν τα πάντα»

Το WTT Feeder της Πορτογαλίας έχει οριστεί για το διάστημα από τις 22 μέχρι τις 25/11 στο Pavilhao Desportivo Municipal de Vila Nova de Gaia. Η Τόλιου δηλώθηκε στο τουρνουά ως νούμερο 223 στην παγκόσμια κατάταξη, η Παπαδημητρίου ως νούμερο 443, αμφότερες θα περάσουν από τη διαδικασία των προκριματικών. Πριν από λίγες ημέρες είχαν αγωνιστεί μαζί και στο αντίστοιχο event της Σλοβενίας, στο Ότοτσεκ.

Το Ντίσελντορφ της Γερμανίας είναι ήδη η πόλη, που έχει διοργανώσει τα περισσότερα Feeder. Το Düsseldorf III 2023 θα λάβει χώρα την περίοδο 27/11-01/12 στο Deutsches Tischtennis-Zentrum, ξανά με μεγάλη συμμετοχή. Συνεπώς από τα ταμπλό των προκριματικών θα περάσουν κι εδώ οι Σγουρόπουλος (δηλώθηκε ως Νο 347 στον κόσμο), Τσεκούρα (Νο 388), Τέρπου (Νο 419) και Παπαδημητρίου (Νο 448).

Το WTT Feeder της Ιταλίας, στην Μπιέλα (12-17/12), θα είναι το τελευταίο της σειράς για το 2023. Η WTT αναφέρει στην ιστοσελίδα της ότι ο Γκιώνης (που δηλώθηκε ως νούμερο 144 στην παγκόσμια κατάταξη) και η Τόλιου (Νο 219) θ’ αγωνιστούν απευθείας στα κυρίως ταμπλό. Την πρόκριση στον 1ο γύρο θα διεκδικήσουν ο Αγγελάκης (Νο 331), ο Σγουρόπουλος (Νο 381), ο Σταματούρος (Νο 461), η Παπαδημητρίου (Νο 389) και η Τέρπου (Νο 425).

Την προηγούμενη βδομάδα έγιναν τα πρώτα ματς στο 3ο στάδιο του Europe Cup ανδρών και συγκεκριμένα τον γύρο των «16». Η Λ’ Εσκάλα του Χατζηλυγερούδη υποδέχτηκε στην Ισπανία την πολωνική Γκβιάζντα. Ηττήθηκε με 3-0 κι έχει αφάνταστα δύσκολο έργο στη ρεβάνς της 19ης Νοεμβρίου. Ο «χρυσός» Βαλκανιονίκης του ομαδικού ανδρών αντιμετώπισε από τη θέση 2 της ομάδας του τον Βλάντισλαβ Ούρσου από τη Μολδαβία κι έχασε με 3-1 σετ (11-8, 5-11, 6-11, 7-11).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ