WTT Feeder Ιταλίας: Τη 2η θέση στο διπλό ανδρών Γκιώνης/Αγγελάκης

WTT Feeder Ιταλίας: Τη 2η θέση στο διπλό ανδρών Γκιώνης/Αγγελάκης

Περήφανη 2η θέση στο διπλό ανδρών στο τουρνουά World Table Tennis Feeder της Ιταλίας για τον Παναγιώτη Γκιώνη και τον Κωνσταντίνο Αγγελάκη!

Περήφανη 2η θέση στο διπλό ανδρών στο τουρνουά World Table Tennis Feeder της Ιταλίας για τον Παναγιώτη Γκιώνη και τον Κωνσταντίνο Αγγελάκη! Στον έναν από τους δύο τελικούς των ελληνικών χρωμάτων στην Μπιέλα κάμφθηκαν με 3-1 σετ από τους δυνατούς Γάλλους Εστέμπαν Ντορ/Φλοριάν Μπουρασό, όμως το δίχως άλλο αποτελεί επιτυχία η πορεία μέχρι το καθοριστικό ματς για το τρόπαιο. Πρώτη φορά συγκρότησαν δίδυμο οι πρωταθλητές μας με το παρόμοιο στυλ παιχνιδιού, προχώρησαν εξαιρετικά από την προκριματική φάση και το γεγονός ότι έφτασαν στον τελικό δείχνει και την ποιότητά τους και την ικανότητα να συνδυάσουν καλά τα προτερήματά τους. Είχαν επιχειρήσει κι άλλες φορές ν’ αγωνιστούν μαζί, στην Ιταλία κατέστη δυνατό και το χάρηκαν με τη 2η θέση βγάζοντας και το μήνυμα ότι τα ελληνικά χρώματα μπορούν να διακριθούν σε επαμειβόμενα τουρνουά και στα αγωνίσματα του διπλού.

Ο Γκιώνης πήρε το 4ο μετάλλιο στο διπλό σε όπεν της παγκόσμιας ομοσπονδίας και όλα είναι με τέσσερις διαφορετικούς αμυντικούς (συμπαίκτη από Ελλάδα είχε και τον Ντανιέλ Τσιόκα το 2004 στην Αίγυπτο). Συμπλήρωσε καρέ με δύο 2ες και δύο 3ες θέσεις. Ο 26άχρονος Αγγελάκης απολαμβάνει τη σημαντικότερη διάκρισή του σε event της παγκόσμιας ομοσπονδίας στη μεγάλη κατηγορία και σίγουρα με το αποτέλεσμα στην Ιταλία παίρνει και τόνωση για τη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Ελευθερία Μοσχάτου 110-54: Εκκωφαντική εμφάνιση από τις «Ερυθρόλευκες»

Στον τελικό οι 23χρονοι Γάλλοι άρχισαν καλύτερα και παρουσίασαν προσόντα απέναντι στην άμυνα. Πήραν με διαφορά το 1ο σετ και κράτησαν δυνατή επίθεση και πολύ καλό ρυθμό και στη συνέχεια. Προηγήθηκαν και στο 2ο σετ, μετά έφτασαν στο 10-6 και παρότι δέχτηκαν τη μείωση σε 10-8 η επίθεση τούς οδήγησε στο 2-0.

Οι Έλληνες πρωταθλητές διατήρησαν τη θετική σκέψη και βελτίωσαν την απόδοσή τους. Πήραν περισσότερες πρωτοβουλίες με forehand σπιν, τους βγήκαν κι ορισμένα ρίσκο και αξιοποίησαν το γρήγορο προβάδισμα για το 2-1. Επιπλέον, στο 4ο σετ προηγήθηκαν 6-4, αλλά εκεί οι Ντορ/Μπουρασό δεν λάθεψαν καθόλου. Πήραν πέντε διαδοχικούς πόντους με άμυνες των πρωταθλητών μας να καταλήγουν είτε άουτ είτε στο φιλέ (ενδιάμεσα, στο 7-6, είχε κάνει ο Κώστας Βατσακλής τη χρήση του τάιμ άουτ) κι έτσι γράφτηκε το τελικό 3-1 σετ (4-11, 8-11, 11-6, 7-11).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ