«Ο Ολυμπιακός συμμετέχει στα προγράμματα της Ε.Ε. για τη διάδοση όλων των αθλημάτων» (vid)

«Ο Ολυμπιακός συμμετέχει στα προγράμματα της Ε.Ε. για τη διάδοση όλων των αθλημάτων» (vid)

Το 2019 η παρουσία του Ολυμπιακού στα Ευρωπαϊκά προγράμματα Erasmus+ εντείνεται ακόμα περισσότερα καθώς συμμετέχει σε 5 νέες πρωτοβουλίες έχοντας τον ρόλο του συντονιστή σε δύο από αυτές.

Ο Ολυμπιακός το 2019 θα συμμετάσχει σε 5 ευρωπαϊκά προγράμματα Erasmus+ ,έχοντας τον ρόλο του συντονιστή σε δύο από αυτές.

Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη με δήλωση της το αποκάλυψε τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός δείχνει έμπρακτα πως είναι το μεγαλύτερο αθλητικό σωματείο, ενώ έδωσε μία μικρή γεύση για το τι θα ακολουθήσει τη νέα χρονιά όσον αφορά τις κοινωνικές δράσεις του συλλόγου.

Αναλυτικά η δήλωση της Χριστίνας Τσιλιγκίρη: «Ο Ολυμπιακός είναι το μεγαλύτερο αθλητικό σωματείο και το δείχνει έμπρακτα, συμμετέχοντας στα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη διάδοση όλων των αθλημάτων καθώς και για την διάδοση των Ολυμπιακών ιδεών, αξιών και αρχών».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Το 2019 η παρουσία του Ολυμπιακού στα Ευρωπαϊκά προγράμματα Erasmus+ εντείνεται ακόμα περισσότερα καθώς συμμετέχει σε 5 νέες πρωτοβουλίες έχοντας τον ρόλο του συντονιστή σε δύο από αυτές. Η Γενική Γραμματέας του Ολυμπιακού, κα Χριστίνα Τσιλιγκίρη παρουσιάζει τα νέα προγράμματα δίνοντας μια μικρή γεύση από το τι πρόκειται να ακολουθήσει το νέο έτος όσον αφορά τις κοινωνικές δράσεις του συλλόγου. Χριστίνα Τσιλιγκίρη: «Ο Ολυμπιακός είναι το μεγαλύτερο αθλητικό σωματείο και το δείχνει έμπρακτα, συμμετέχοντας στα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη διάδοση όλων των αθλημάτων καθώς και για την διάδοση των  Ολυμπιακών ιδεών, αξιών και αρχών». #osfp #Olympiacos #OlympiacosSFP #EMCA #multisportclub #erasmusplus #erasmus

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ