Άρης: Η δράση του Α.Σ στη Κατερίνη

Άρης: Η δράση του Α.Σ στη Κατερίνη

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας με τα μέλη του Ερασιτέχνη, Χρήστος Βλάχος, βρέθηκε στη πόλη της Πιερίας για εγγραφές και ανανεώσεις.

Στη κοπή του SUPER 3 Κατερίνης παραβρέθηκε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ερασιτέχνη Άρη, Χρήστος Βλάχος. Στα πλαίσια της παρουσίας του εκεί έκανε εγγραφές νέων μελών και ανανεώσεις συνδρομών στον Α. Σ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α. Σ:

«Η εκτός Θεσσαλονίκης δράση του Α.Σ. ΑΡΗΣ για την εγγραφή νέων μελών και την ανανέωση των συνδρομών συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Σειρά είχε η Κατερίνη.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας με τα μέλη του Α.Σ., Χρήστος Βλάχος, έδωσε το «παρών» στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του SUPER 3 Κατερίνης, το βράδυ της Παρασκευής (31/1). Πλέον, ο Ερασιτέχνης έχει δεκάδες νέα μέλη από την πόλη της Πιερίας, αφού ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για εγγραφή στο θεματοφύλακα του συλλόγου, τα μέλη του οποίου αυξάνονται με εντυπωσιακούς ρυθμούς.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ευχαριστεί τους φίλους του ΑΡΗ στην Κατερίνη για την ανταπόκρισή τους και τις εγγραφές στη «μάνα» του συλλόγου.

Η δράση συνεχίζεται νότια. Με την ευκαιρία των συνεχόμενων εκτός έδρας αγώνων της ποδοσφαιρικής ομάδας μας με Αστέρα Τρίπολης (για τη Superleague) και Ατρόμητο (για το Κύπελλο Ελλάδας), ο εκπρόσωπος του Α.Σ. ΑΡΗΣ θα ταξιδέψει σε Τρίπολη και Αθήνα προκειμένου να συνεχιστούν οι εγγραφές και οι ανανεώσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ