«Ιούλιο του 2021 οι Ολυμπιακοί Αγώνες»

«Ιούλιο του 2021 οι Ολυμπιακοί Αγώνες»

Πηγές της ιαπωνικής κυβέρνησης και ρεπορτάζ των «New York Times», αναφέρουν πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο θα διεξαχθούν πιθανότατα το διάστημα 23 Ιουλίου-8 Αυγούστου 2021.

Η Δ.Ο.Ε. πήρε την απόφαση να αναβάλλει τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το προσεχές καλοκαίρι, εξαιτίας της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Τώρα πλέον μένει να φανεί πότε θα διεξαχθούν και σχεδόν καθημερινά βγαίνουν πολλά σενάρια για το τι μέλλει γενέσθαι με την κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της κρατικής τηλεόρασης της Ιαπωνίας, που επικαλείται κυβερνητικές πηγές, αλλά και δημοσίευμα των «New York Times», η επικρατέστερη ημερομηνία έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων είναι ο Ιούλιος του 2021!

Το πλάνο φαίνεται να προβλέπει διεξαγωγή των Ο.Α. κατά το διάστημα 23 Ιουλίου-8 Αυγούστου και των Παραολυμπιακών Αγώνων από τις 24 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων αύξησε το κόστος τους από τα 11,5 δισ. ευρώ στα 14, ενώ αν τελικά το τουρνουά γίνει το καλοκαίρι του 2021, τότε θα πρέπει να τροποποιηθεί το πρόγραμμα άλλων διοργανώσεων που είναι προγραμματισμένες για εκείνο το διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ