Πρόταση Αυγενάκη για δωρεάν εισιτήρια διαρκείας σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΕΣΥ

Πρόταση Αυγενάκη για δωρεάν εισιτήρια διαρκείας σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΕΣΥ

Πρόταση για διάθεση του 3% των εισιτηρίων διαρκείας τους, σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας, κατέθεσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, προς τις ΠΑΕ, ΚΑΕ και ΤΑΑ.

Με επιστολή που απηύθηνε στους προέδρους της Super League, Μηνά Λυσάνδρου, του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, και της ΕΣΑΠ, Παντελή Ταρνατώρο, ο κ. Αυγενάκης παροτρύνει τα μέλη τους να διαθέσουν δωρεάν ένα μέρος των εισιτηρίων διαρκείας της επόμενης περιόδου σε γιατρούς και νοσηλευτές, ως ελάχιστο δείγμα ανταπόδοσης της προσφοράς τους σε αυτό το κρίσιμο διάστημα της πανδημίας.

Αναλυτικά, ο υφυπουργός Αθλητισμού αναφέρει στην επιστολή του:

«Αγαπητέ κ. πρόεδρε,

Όπως καλά γνωρίζετε, η χώρα μας και ολόκληρος ο πλανήτης μάχονται εναντίον της πανδημίας του κορονοϊού. Στην πρώτη γραμμή αυτού του αγώνα για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης, τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και της ζωής όλων μας βρίσκονται οι ιατροί και οι νοσηλευτές του Δημοσίου Συστήματος Υγείας. Η σπουδαιότητας της προσφοράς και της αυταπάρνησής τους είναι κομβική εν μέσω σοβαρών δυσχερειών και με κινδύνους, ακόμα και για τη ζωή τους.

Ως ελάχιστο δείγμα ανταπόδοσης της προσφοράς των ιατρών και νοσηλευτών του Δημοσίου Συστήματος Υγείας, σας παρακαλώ να προτείνεται σε όλα τα μέλη σας τη δωρεάν παροχή σε αυτούς, στοχευμένα και ονομαστικά, ενός ποσοστού, προτείνουμε τουλάχιστον 3%, των εισιτηρίων διαρκείας της κάθε ομάδας μέλους σας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ