To «Success Story» του «Greek Emperor»

To «Success Story» του «Greek Emperor»

Ο Γιάννης Παλαιολόγος υπέγραψε συμβόλαιο σε ένα από τα μεγαλύτερα prοmotion ΜΜΑ στον κόσμο, το «Βellator MMA».

Υπάρχουν αναρίθμητες περιπτώσεις στην ιστορία των σπορ, που αποτυπώνουν τη διαδρομή ενός αθλητή προς την δόξα και την καταξίωση. Ιστορίες που κάλλιστα θα μπορούσαν να τροφοδοτήσουν την δημιουργικότητα ενός σεναριογράφου για να τις αποτυπώσει στη μικρή ή την μεγάλη οθόνη και να λατρευτούν από το φιλοθεάμον κοινό. Ξεχωριστές δε, είναι οι περιπτώσεις που καταγράφουν την πορεία ενός αθλητή στα μαχητικά σπορ. Περιπτώσεις που ο πρωταγωνιστής βαδίζει ένα δρόμο μοναχικό με πολλή και σκληρή δουλειά προς την κορυφή.

Η ιστορία του Γιάννη Παλαιολόγου, κάλλιστα θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στη συγκεκριμένη κατηγορία, αφού η «πλοκή» της και οι πτυχές που τη συνοδεύουν παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον.

Για να μην πλατειάσουμε ωστόσο ας περάσουμε στην… ιστορία ως έχει. Ο Γιάννης Παλαιολόγος, ο Έλληνας «αυτοκράτορας» του ΜΜΑ, ανακοίνωσε πρόσφατα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα social media, ότι υπέγραψε συμβόλαιο με ένα από τα καλύτερα promotion MMA στον κόσμο, το «Βellator MMA».  Μια είδηση που μπορεί για τους μη… γνωρίζοντες να μην σημαίνει και πολλά αλλά  στο μαγικό κόσμο των μαχητικών αθλημάτων είναι ένα κορυφαίο νέο.  Η συγκεκριμένη διοργάνωση, αποτελεί τη μεγαλύτερη παγκοσμίως  μαζί με το πασίγνωστο UFC και το γεγονός ότι ο Γιάννης Παλαιολόγος είναι ο πρώτος Έλληνας άντρας αθλητής  που υπογράφει συμβόλαιο εκεί, καταδεικνύει το τεράστιο μέγεθος της επιτυχίας.

Μιας επιτυχίας που ήρθε ως η καλύτερη ανταμοιβή για τον κορυφαίο αθλητή στα Ελληνικά rankings σύμφωνα με το Tapology. Ο 1ος στην κατηγορία των 84 κιλών, Γιάννης Παλαιολόγος πραγματοποίησε το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του και θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στην κατηγορία των 77 κιλών, όπου αγωνίζεται συνήθως εκτός συνόρων.

Πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία για τον Έλληνα αθλητή, ο οποίος διευρύνει πέρα από όρια της χώρας μας την «αυτοκρατορία» του και τοποθετεί το… ελληνικό ΜΜΑ στην παγκόσμια ελίτ.

Η εξέλιξη της υπογραφής του συμβολαίου με τη «Βellator»  αποτελεί την ανταμοιβή των κόπων μιας δεκαετίας. Την επιβράβευση για το πείσμα, την επιμονή, την υπομονή, το ταλέντο, την ικανότητα και την σκληρή δουλειά του Γιάννη Παλαιολόγου.

Αναμφίβολα πρόκειται για το success story του Greek Emperor.  Ενός story που αν κάποια στιγμή γινόταν ταινία σίγουρα θα έσπαγε τα ταμεία!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ