Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: «Στον θάλαμο ένας που πίστευε ότι είναι ο Ροβινσώνας. Ένας που πίστευε πως είναι Θεός. Και εγώ που δεν πίστευα ότι είμαι ο Μαραντόνα». RIP
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Αυγενάκης σε υπαλλήλους αθλητικών ομοσπονδιών: «Θέλουμε να ξεδιπλώσετε τη δημιουργικότητά σας»

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με τη διοίκηση του Πανελλήνιου Συλλόγου Υπαλλήλων Αθλητικών Σωματείων. Τον πρόεδρο, Άγγελο Κουλουριώτη, τη Γενική Γραμματέα, Ευαγγελία Τρίκα και μέλη του Δ.Σ.

Αυγενάκης σε υπαλλήλους αθλητικών ομοσπονδιών: «Θέλουμε να ξεδιπλώσετε τη δημιουργικότητά σας» | to10.gr

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν οι καθυστερήσεις που αντιμετωπίζουν υπάλληλοι ομοσπονδιών, ως προς την καταβολή της μισθοδοσίας τους, αλλά και άλλα ζητήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η διοίκηση του Συλλόγου αναφέρθηκε σε πολλές περιπτώσεις ομοσπονδιών οι οποίες καθυστερούν συστηματικά την καταβολή των μισθών των υπαλλήλων, πρόβλημα που σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στην άρνηση ένταξης των ομοσπονδιών στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών.

Ο κ. Αυγενάκης, τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους, επισήμανε ότι «χαίρομαι που συζητάμε και συνεργαζόμαστε, διότι είστε κομμάτι μας, είστε μέρος του οργανισμού του αθλητικού οικοδομήματος» και τους συνεχάρη για τη συμβολή τους στην ανάπτυξη του αθλητισμού. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού ανέφερε ότι γνωρίζει το πρόβλημα που υπάρχει, το οποίο όπως είπε «δεν οφείλεται σε καθυστερήσεις από πλευράς της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, όπως εσφαλμένα διαδίδεται, αλλά σε δομικά προβλήματα των ομοσπονδιών».

Επιπλέον, όπως υπογράμμισε «είμαστε στην τελική ευθεία για το επόμενο νομοσχέδιο όπου θα αντιμετωπίσουμε μια σειρά και άλλων ζητημάτων, πέραν της συνέχισης της αθλητικής μεταρρύθμισης και είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε τις προτάσεις σας».

Ο κ. Αυγενάκης, καταλήγοντας, τόνισε πως: «Οφείλουμε όλοι να συμβάλουμε για έναν καλύτερο αθλητισμό στη χώρα μας. Θέλουμε να απελευθερωθείτε και να απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας και την εμπειρία σας και θα το κάνουμε. Προς όφελος δικό σας και προς όφελος του αθλητικού οικοδομήματος, όπως το κάναμε και για τους υπαλλήλους της ΕΟΕ, αλλά και του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από