Χωρίς ελληνική παρουσία η πρώτη «κόντρα» των ομάδων του Γκιώνη και του Αγγελάκη στην Πολωνία

Χωρίς ελληνική παρουσία η πρώτη «κόντρα» των ομάδων του Γκιώνη και του Αγγελάκη στην Πολωνία

Η 1η εθνική κατηγορία ανδρών της Πολωνίας είναι από τα πρωταθλήματα, που δεν έχουν σταματήσει τη δράση τους, παρά τα περιοριστικά μέτρα ανά την Ευρώπη λόγω του κορωνοϊού.

Η 1η εθνική κατηγορία ανδρών της Πολωνίας είναι από τα πρωταθλήματα, που δεν έχουν σταματήσει τη δράση τους, παρά τα περιοριστικά μέτρα ανά την Ευρώπη λόγω του κορωνοϊού.

Μετά τον Παναγιώτη Γκιώνη στη συγκεκριμένη διοργάνωση μετέχει από φέτος και ο Κωνσταντίνος Αγγελάκης και χτες ήταν η σειρά των ομάδων τους ν’ αναμετρηθούν μεταξύ τους. Το …άσχημο όμως, είναι ότι απουσίαζαν και οι δύο αθλητές και, τουλάχιστον προς το παρόν, δεν προέκυψε «εμφύλιος» σ’ ένα ακόμα διασυλλογικό πρωτάθλημα στο εξωτερικό.

Στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του 1ου γύρου συναντήθηκαν η Μπογκόρια Γκρότζισκ του Γκιώνη με τη Ζάμος του Αγγελάκη. Το ματς έγινε το βράδυ της Παρασκευής στην έδρα της Ζάμος και η Μπογκόρια επιβεβαίωσε απόλυτα τα προγνωστικά παίρνοντας εύκολα τη νίκη με 3-0.

Ένα άλλο πρωτάθλημα κορυφαίας κατηγορίας ανδρών, που έχει ελληνική συμμετοχή, η σουηδική λίγκα, στην οποία αγωνίζεται ο Τάσος Ρηνιώτης, τέθηκε πρόσφατα σε αναστολή και πιθανότατα θα επαναρχίσει τον Δεκέμβριο.

Στην Πολωνία λοιπόν, η πρώτη «κόντρα» των ομάδων του Γκιώνη και του Αγγελάκη έγινε χωρίς ελληνική παρουσία γιατί ο πρώτος βρίσκεται στην Ιαπωνία για τις υποχρεώσεις με τη Σαϊτάμα στο επαγγελματικό πρωτάθλημα, ενώ ο δεύτερος έμεινε στην Αθήνα, καθώς η μετακίνηση στη χώρα της κεντρικής Ευρώπης δεν θα ήταν απλή και στον αγώνα η Μπογκόρια θα ήταν, έτσι κι αλλιώς, μεγάλο φαβορί.

Οι φιλοξενούμενοι επιβλήθηκαν όντως με 3-0, διατηρήθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας και τώρα προετοιμάζονται για το Τσάμπιονς Λιγκ. Θα παίξουν σε συνθήκες «φούσκας» τον Δεκέμβριο στο Ντίσελντορφ, αλλά ως γνωστόν, θα στερηθούν κι εκεί τις υπηρεσίες του Γκιώνη, ο οποίος θα επιστρέψει από την Ιαπωνία τα Χριστούγεννα.

Στη Σουηδία η Φάλκενμπεργκ του Ρηνιώτη έδωσε το τελευταίο παιχνίδι της στις 10 Νοεμβρίου κι έχασε 4-1 εντός έδρας από τη Χάλμσταντ. Ο πρωταθλητής Ελλάδας του απλού ανδρών το 2017 αντιμετώπισε δύο Σουηδούς, που γνωρίζει καλά.

Στην αρχή έκαμψε με 3-2 σετ τον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό Σιμόν Άρβιντσον και στη συνέχεια έχασε με αυτό το σκορ από τον Ελίας Ράνεφουρ, ο οποίος φέτος αγωνίζεται και στην ελληνική Α1 με τον Παναθηναϊκό. Οι ομάδες περιμένουν τα νεότερα για την επιστροφή στη δράση, ενώ να σημειώσουμε ότι στην 1η εθνική κατηγορία των γυναικών η Γεωργία Ζαβιτσάνου δεν έχει κάνει ακόμη το ντεμπούτο της με την Κόπινγκ ΒΤΚ. Τέλος, στην αναμονή είναι και οι ομάδες της Τσεχίας με την αναστολή να έχει φτάσει τον 1,5 μήνα.

Στην 1η εθνική κατηγορία των γυναικών αγωνίζεται η Κωνσταντίνα Παρίδη με τη φανέλα της Ντόμπρε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ