Θετικός στον κορωνοϊό ο Πιλίδης

Θετικός στον κορωνοϊό ο Πιλίδης

Το «χρυσό παιδί» της ελληνικής Πάλης υποβλήθηκε σε τεστ που διενήργησε η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, όπως ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο Πάλης που διεξάγεται στη Σερβία και βρέθηκε θετικός.

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Γιώργος Πιλίδης. Το «χρυσό παιδί» της ελληνικής Πάλης υποβλήθηκε σε τεστ που διενήργησε η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, όπως ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο Πάλης που διεξάγεται στη Σερβία και βρέθηκε θετικός.

Με αποτέλεσμα, όπως είναι φυσικό να ακυρωθεί η συμμετοχή του και να μπει σε καραντίνα 14 ημερών. Το μόνο σύμπτωμα που παρουσίασε ο Πιλίδης είναι η απώλεια όσφρησης.

Ο Ελληνας πρωταθλητής μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΕΛΟΠ τόνισε: «Είμαι ιδιαίτερα στεναχωρημένος που για δεύτερη συνεχόμενη φορά θα χάσω μια Παγκόσμια διοργάνωση λόγω προβλημάτων υγείας. Βγήκα θετικός στον κορωνοϊό και θα πρέπει να ακολουθήσω πιστά τις οδηγίες των γιατρών. Το μόνο σύμπτωμα που έχω είναι η απώλεια όσφρησης. Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά που συνεχίζουν την προσπάθειά τους στο Παγκόσμιο καλή επιτυχία. Ελπίζω σύντομα να είμαι και πάλι πίσω στις παλαίστρες».

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολή που ταξίδεψαν στην Σερβία υποβλήθηκαν σε τεστ κορωνοϊού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ