Θετικός στον κορωνοϊό ο Πρεβολαράκης

Θετικός στον κορωνοϊό ο Πρεβολαράκης

Ο Πρεβολαράκης ξεκίνησε κανονικά την προσπάθειά του το Σάββατο στο παγκόσμιο κύπελλο και μια ημέρα αργότερα θα διεκδικούσε το χάλκινο μετάλλιο, όμως μετά από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε βγήκε θετικός στον κορωνοϊό.

Δυσάρεστα ήταν τα νέα για τον Γιώργο Πρεβολαράκη. Ο Ελληνας παλαιστής που δεν αγωνίστηκε στα ρεπεσάζ των 77κ της ελληνορωμαϊκής, βγήκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο Πρεβολαράκης ξεκίνησε κανονικά την προσπάθειά του το Σάββατο στο παγκόσμιο κύπελλο και μια ημέρα αργότερα θα διεκδικούσε το χάλκινο μετάλλιο. Τα ξημερώματα της Κυριακής, όμως, ανέβασε πυρετό και απέσυρε τη συμμετοχή του. Μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε βγήκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο αθλητής, όπως και όλη η ελληνική αποστολή είχε υποβληθεί σε τεστ κορωνοϊού πριν αναχωρήσουν για τη Σερβία.

Ο Γιώργος Πρεβολαράκης μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΕΛΟΠ σχολίασε: «Είμαι πραγματικά στεναχωρημένος. Δεν μπορώ να καταλάβω πως κόλλησα, καθώς πριν φύγουμε από την Ελλάδα είχα βγει αρνητικός σε τεστ που είχα υποβληθεί» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είχα όλα τα συμπτώματα και ήμουν σίγουρος ότι έχω κορωνοϊό. Τώρα βρίσκομαι απομονωμένος στο ξενοδοχείο και θα παραμείνω για όσο προβλέπει το πρωτόκολλο. Σε τρεις ημέρες θα υποβληθώ σε νέο έλεγχο. Ευτυχώς θα μείνω στο ξενοδοχείο. Η εξυπηρέτησή τους είναι άψογη και με κάνει να αισθάνομαι καλύτερα».

O Γιώργος Πρεβολαράκης έστειλε το δικό του μήνυμα για την μάχη του κορωνοϊού. «Πραγματικά αυτό που βιώνω δεν είναι ευχάριστο, γι αυτό θα πω σε όλο τον κόσμο να προσέχει και να τηρεί όλα τα απαραίτητα μέτρα» κατέληξε ο Γιώργος Πρεβολαράκης

Η Ελληνική ομοσπονδία Πάλης επικοινώνησε από την πρώτη στιγμή με τη σέρβικη ομοσπονδία, αλλά και την Παγκόσμια, αφενός για να ενημερωθούν για το γεγονός, αλλά και για να έχει την καλύτερη αντιμετώπιση ο Ελληνας πρωταθλητής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ