Επέστρεψε στην Αθήνα η Παγκόσμια Μαρία Πρεβολαράκη

Επέστρεψε στην Αθήνα η Παγκόσμια Μαρία Πρεβολαράκη

Την Πρεβολαράκη υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο εκ μέρους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, το μέλος του ΔΣ και αναπληρωτής ταμίας Νίκος Μπούγας, καθώς κι ο Ολυμπιονίκης Κώστας Θάνος.

Στην Αθήνα επέστρεψε η Μαρία Πρεβολαράκη που θριάμβευσε στο Παγκόσμιο Κύπελλο Πάλης που διεξήχθη στην Σερβία. Η Κυρία της Ελληνικής Πάλης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 53κ. και απέδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Την Πρεβολαράκη υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο εκ μέρους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, το μέλος του ΔΣ και αναπληρωτής ταμίας Νίκος Μπούγας, καθώς κι ο Ολυμπιονίκης Κώστας Θάνος.

Μαζί με τη Μαρία Πρεβολαράκη επέστρεψαν ο ομοσπονδιακός προπονητής Μόησεν Παριγέι και οι διεθνείς διαιτητές Χρήστος Λιάκος και Παυλίνα Γεωργίου που «σφύριξαν» στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που επιστρέψαμε στην Ελλάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με τα πολλά μηνύματά του, μου έδειξε την αγάπη του. Το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο μου ανέβασε την ψυχολογία και πλέον με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση θα προετοιμαστώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο», τόνισε η Κυρία της Ελληνικής Πάλης και στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους όσοι στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθειά της: « Θα ήθελα να ευχαριστήσω την TOYOTA και τον Κωτσόβολο που είναι χορηγοί μου, καθώς και την Μινέττα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης την Ομοσπονδία που είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζει, το σύλλογό μου και όλους τους παρτενέρ, που με βοηθάνε».

Η Μαρία Πρεβολαράκη στη συνέχεια αναφέρθηκε ότι αυτή η διοργάνωση ενδεχομένως να αποτελέσει την επανέναρξη των αθλητικών δράσεων, κάτω από τα αυστηρά μέτρα: «Το γεγονός ότι πραγματοποιήθηκε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση, σε ένα άθλημα επαφής όπως το δικό μας, με μεγάλη επιτυχία και χωρίς κανένα άλλο κρούσμα -πλην του αδερφού μου-, δείχνει ότι μπορούμε να επιστρέψουμε στην κανονική δράση, τηρώντας πάντα το ιατρικό πρωτόκολλο».Από τη μεριά του ο Μόησεν Παριγέι σχολίασε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τις εμφανίσεις της Μαρίας. Εκτός από το χρυσό μετάλλιο που είναι η ανταμοιβή των προσπαθειών, είχε εξαιρετική αγωνιστική εικόνα. Αυτό μας κάνει να αισιοδοξούμε για το μέλλον. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας που μας υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο και αφιερώνουμε αυτό το μετάλλιο στα παιδιά που κόλλησαν κορονοϊό και τραυματίστηκαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με την ευχή να γίνουν γρήγορα καλά».

Οι αγκαλιές και τα φιλιά, μπορεί να απουσίασαν λόγω του κορονοϊού, αλλά τα διάπλατα χαμόγελα φαινόντουσαν ακόμα και κάτω από τις μάσκες, καθώς η Μαρία Πρεβολαράκη έκανε όλη την οικογένεια της Πάλης, αλλά και τους Ελληνες φιλάθλους υπερήφανους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ