Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Είπε ok λένε ο Γκαρσία για τον Φεράρι, λες και τον ρώτησε κανείς από τον ΠΑΟΚ...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Μεγάλωσε η ονομαστική λίστα επίλεκτων αθλητών της Ε.Α.ΟΜ.-Α.με.Α. για προπονήσεις

Η ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση πλησιάζει τους 2,5 μήνες καραντίνας και περιμένει ανυπόμονα τη στιγμή, που θα επιστρέψει σε κανονική δραστηριότητα.

Μεγάλωσε η ονομαστική λίστα επίλεκτων αθλητών της Ε.Α.ΟΜ.-Α.με.Α. για προπονήσεις | to10.gr

Η ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση πλησιάζει τους 2,5 μήνες καραντίνας και περιμένει ανυπόμονα τη στιγμή, που θα επιστρέψει σε κανονική δραστηριότητα. Η επανεκκίνηση για όλους «καίει» το άθλημα, πάντως είναι μικρή «παρηγοριά» η δυνατότητα, που έχουν αποκτήσει για προπονήσεις μέλη των Προ-ολυμπιακών και Προ-παραολυμπιακών ομάδων, όπως επίσης των προεθνικών ομάδων στις ίδιες κατηγορίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τελευταία εξέλιξη είναι ότι η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες μεγάλωσε την ονομαστική λίστα επίλεκτων αθλητών της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, που είναι στον σχεδιασμό για το 2021, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού την ενέκρινε κι έδωσε την άδεια για προπονήσεις. Πέρα από τους κορυφαίους αθλητές Μάριο Χατζηκυριάκο και τον Γιώργο Μουχθή, που συνεχίζουν την προετοιμασία τους από τον Νοέμβριο, η λίστα συμπληρώθηκε με άλλους 8 αθλητές κι εδώ και λίγες ημέρες έχουν ανοίξει αίθουσες στην Αθήνα, τη Ρόδο, την Ελευσίνα, την Πάτρα και αλλού. Τη σχετική πρωτοβουλία πήρε ο προπονητής της Ε.Α.ΟΜ.-Α.με.Α. Πολυχρόνης Πολίτσης κάνοντας και τις εισηγήσεις για τα νέα ονόματα.

Ο κατάλογος με τους αθλητές του εθνικού σχεδιασμού έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Α.ΟΜ.-Α.με.Α. και την ενότητα Εθνικές Ομάδες και Σχεδιασμός https://drive.google.com/file/d/16ct3PGo0_kaKTtuigo78ui-fPVANGkVO/view. Μετά από τον Χατζηκυριάκο και τον Μουχθή αναφέρει στην επιτραπέζια αντισφαίριση τα εξής ονόματα:

Στη Β’ κατηγορία Αλέξανδρος Διακουμάκος του Π.Α.Σ.Κ.Α. και της κλάσης ορθίων ΤΤ10. Στην κατηγορία Στήριξης Γρηγόρης Χρυσικός (Π.Α.Σ.Κ.Α., TT1), Χρήστος Στάμου (Α.Σ. Τριπτόλεμος, ΤΤ2), Στέφανος Βερύκοκος (Α.Σ.Α.Χ., TT2), Ελευθέριος Μαυρής (Α.Σ ΑμεΑ Εν Σώματι Υγιεί, TT6), Παναγιώτης Ιωάννου (Π.Α.Σ.Κ.Α., TT6), Λάζαρος Τέλογλου (Α.Σ ΑμεΑ Τριπτόλεμος, TT10) και Γιάννης Τσιάκος (Π.Α.Σ.Κ.Α., TT11).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από