Τρομακτικό τροχαίο για τον Γουντς, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση (pics+vid)

Τρομακτικό τροχαίο για τον Γουντς, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση (pics+vid)

ΣΟΚ σε όλο τον πλανήτη. Ο Τάιγκερ Γουντς νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, μετά από τροχαίο ατύχημα στο Λος Άντζελες - Συγκλονιστικές φωτογραφίες και βίντεο από το αυτοκίνητο του Αμερικανού.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο Τάιγκερ Γουντς, μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε στο Λος Αντζελες, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία στις ΗΠΑ.

Ο πιο διάσημος παίκτης γκολφ στην ιστορία του αθλήματος έχασε τον έλεγχο του τζιπ που οδηγούσε, το οποίο αναποδογύρισε και προσέκρουσε σε δέντρα. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Αμερική, δεν έχει εμπλακεί άλλο όχημα, με τον Τάιγκερ Γουντς να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο Αμερικανός ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο και ανασύρθηκε ζωντανός από το όχημα του, αλλά με πολύ σοβαρά τραύματα, καθώς έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα στα πόδια. Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τον λόγο που έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, αλλά και για την κατάσταση της υγείας του.

Τα μεγάλα δίκτυα στην Αμερική έχουν μάλιστα δημοσιεύσει φωτογραφίες και βίντεο από το τζιπ του Τάιγκερ Γουντς, με τις εικόνες να είναι συγκλονιστικές και να προκαλούν σοκ σε όλο τον πλανήτη.

Το αυτοκίνητο έχει γίνει μια άμορφη μάζα, όπως φαίνεται και από τις εικόνες που μεταδίδουν τα Μέσα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Μάλιστα για να απεγκλωβιστεί, χρειάστηκε ειδικό όχημα με δαγκάνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ