Πινγκ Πονγκ : Στις 90 οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής για το όπεν μικρών ηλικιών της Χίου

Πινγκ Πονγκ : Στις 90 οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής για το όπεν μικρών ηλικιών της Χίου

Κάτι λιγότερο από 100 αθλητές και αθλήτριες θα υποδεχτεί από την Παρασκευή η Χίος για το 1ο αναπτυξιακό της πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής έκλεισαν στις 90 ύστερα από ορισμένες ακυρώσεις, αριθμός που μπορεί να ενθαρρύνει τον τοπικό Παγχιακό Γ.Σ. στη νέα του προσπάθεια για τη διεξαγωγή τουρνουά πανελλήνιας εμβέλειας. Οι αγώνες θα γίνουν το προσεχές Σαββατοκύριακο, 17 και 18 Φεβρουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο Καμποχώρων και είναι αφιερωμένοι στη μνήμη της Σούλας Αναγνώστου.

Θα περιλαμβάνουν τις έξι κλασικές ηλικιακές κατηγορίες και πρόκειται ν’ αγωνιστούν 13 έφηβοι, 9 νεάνιδες, 23 παίδες, 10 κορασίδες, 20 παμπαίδες και 15 παγκορασίδες. Βεβαίως, οι αριθμοί είναι αισθητά μικρότεροι από τους συνηθισμένους στα όπεν νέων, όμως πέρα από τα έξοδα λαμβάνεται υπόψη ότι η Χίος αποτελεί μακρινό προορισμό για όλους.

Είναι μία αντικειμενική δυσκολία, που είχε παρατηρηθεί και με το αντίστοιχο τουρνουά των Χανίων, το οποίο πέρσι, για παράδειγμα, συγκέντρωσε 70 αθλητές. Η Χίος συναντά ανταπόκριση από σωματεία και της βόρειας και της νότιας Ελλάδας κι ετοιμάζεται για φιλοξενία και οργάνωση, που θ’ αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, όπως έγινε και την περασμένη αγωνιστική περίοδο στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων-κορασίδων.

Επιπλέον, οι αποστολές μπορούν να συνδυάσουν στο όμορφο νησί την αγωνιστική δράση με τη χαλάρωση, που απαιτεί το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας. Σήμερα έγινε η κλήρωση των γκρουπ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τη δουν στο σάιτ των αναπτυξιακών της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και το λινκ http://www.ttscore.io/event/67. Εκτός από τη Χίο θα έχουν αθλητές σωματεία από την Αθήνα, την Καβάλα, τη Βόχα Κορινθίας, την Έδεσσα, τη Θεσσαλονίκη και τη Φλώρινα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ