Ιστιοπλοΐα: Μέτρια εμφάνιση στα λέιζερ στάνταρντ και ραντιάλ

Ιστιοπλοΐα: Μέτρια εμφάνιση στα λέιζερ στάνταρντ και ραντιάλ

Συνεχίζεται ο διεθνής αγώνας πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται στη Βιλαμούρα ο διεθνής αγώνας πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο στις κατηγορίες Λέιζερ Στάνταρντ και Λέιζερ Ράντιαλ.

Στα Στάνταρντ θα πάρουν την πρόκριση δύο ευρωπαϊκές χώρες και μετά την 6η ιστιοδρομία η Ελλάδα είναι πολύ πίσω. Συγκεκριμένα είναι 8η με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου να βρίσκεται στην 38η θέση με 81 βαθμούς μεταξύ 139 σκαφών. Με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα στο Τόκιο θα πάνε οι αθλητές από την Ισπανία και την Ολλανδία.

Από εκεί και πέρα ο Αναστάσιος Παναγιωτίδης είναι 44ος με 106β., ο Αντώνης Μπουγιούρης 63ος με 150β., ο Γεώργιος Παπαδάκος 90ος με 205β. και ο Λουκιανός Ζαμίτ 105ος με 241 βαθμούς.

Στα Ράντιαλ η Βασιλεία Καραχάλιου, που έχει εξασφαλίσει εδώ και πολύ καιρό την πρόκριση της Ελλάδας και τη δική της στου Αγώνες του Τόκιο, έπεσε στην γενική βαθμολογία. Στην 5η και 6η ιστιοδρομία τερμάτισε 21 και 18 αντίστοιχα και με 52 βαθμούς είναι 15η σε σύνολο 89 σκαφών.

Αύριο Παρασκευή ξεκινά στο Καντίθ της Ισπανίας το παγκόσμιο πρωτάθλημα RSX με τη συμμετοχή του Βύρωνα Κοκκαλάνη και της Κατερίνας Δίβαρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ