Πάλη: Ασημένιο μετάλλιο για τον Πιλίδη

Πάλη: Ασημένιο μετάλλιο για τον Πιλίδη

Ο 21χρονος παλαιστής δεν αγωνίστηκε στον τελικό λόγω τραυματισμού.

Έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο από χθες (6/5) με την πρόκρισή του στον τελικό του Προ-ολυμπιακού τουρνουά της Σόφιας, ο Γιώργος Πιλίδης δεν αγωνίστηκε στον τελικό και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Ο 21χρονος παλαιστής δεν αγωνίστηκε στον σημερινό (7/5) τελικό, λόγω ενοχλήσεων στο πόδι, κι έτσι κρέμασε στο στήθος το ασημένιο μετάλλιο στο τουρνουά στην κατηγορία των 65 κιλών. Ο Πολωνός Γκατζίεφ ήταν αυτός που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, άνευ αγώνα.

Στη γυναικεία Πάλη, στα 68κ. η Αγόρω Παπαβασιλείου ηττήθηκε από την Μανόλοβα με 4-0 στα σημεία. Η αθλήτρια από το Αζερμπαϊτζάν έφτασε έως τον τελικό και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αγωνιστεί στα ρεπεσάζ. Στα 76κ., η Κατερίνα Πιτσιάβα ηττήθηκε από την Σπέρκα (Πολωνία) με 5-0.

Αύριο, Σάββατο (8/5), εκτός από την Παπαβασιλείου, θα αγωνιστούν και οι αθλητές της ελληνορωμαϊκής. Στα 77κ. ο Γιώργος Πρεβολαράκης θα αντιμετωπίσει τον Πολωνό Μπαμπαγιάν. Στα 87κ., ο Δημήτρης Παπαδόπουλος θα παλέψει με τον Αυστριακό Βάγκνερ. Στην κατηγορία των 97κ. ο Λαοκράτης Κεσσίδης θα αντιμετωπίσει τον Ζόκε (Ουγγαρία), ενώ τέλος στα 130κ. ο Αλέξανδρος Παπαδάτος θα αντιμετωπίσει τον Φινλανδό Κουοσμάνεν. Οι δύο φιναλίστ σε κάθε κατηγορία θα πάρουν και την Ολυμπιακή πρόκριση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ