Εννέα αθλητές θα συγκροτήσουν την ελληνική αποστολή για το Βαλκανικό πρωτάθλημα νέων

Εννέα αθλητές θα συγκροτήσουν την ελληνική αποστολή για το Βαλκανικό πρωτάθλημα νέων

Η γενική βελτίωση της επιδημιολογικής κατάστασης με τα μέτρα κατά του κορωνοϊού και η σταδιακή επιστροφή σε διεθνείς αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης φέρνει και την επανεμφάνιση του Βαλκανικού πρωταθλήματος νέων.

Μετά την περσινή ακύρωση λόγω της πανδημίας η καθιερωμένη ετήσια διοργάνωση θα ξαναγίνει φέτος στην Αλμπένα της Βουλγαρίας και θα έχει και ελληνική συμμετοχή. Συγκεκριμένα, την αποστολή θα συγκροτήσουν οι έφηβοι Αλέξανδρος Μαδέσης, Σωκράτης Γιαννούτσος, Κίμωνας Μήτκας, Ευστάθιος Μανωλόπουλος, οι παίδες Αλέξανδρος Αλεξόπουλος, Ανδρέας Καραμπελιάς, Κωνσταντίνος Μηλικούδης και οι κορασίδες Λεμονιά Γκαϊντατζή και Στέλλα Τζαρίδου. Θα τους συνοδεύσουν οι προπονητές Κώστας Μαδέσης και Αναστάσιος Καριοφυλλίδης.

Οι Βαλκανικοί θα διεξαχθούν από τις 23 έως τις 27 Ιουνίου, δηλαδή στο πρόγραμμα είναι αμέσως μετά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων της Πάτρας (για το οποίο, παρεμπιπτόντως, η ΕΦΟΕπΑ ανακοίνωσε σήμερα στην ιστοσελίδα της httf.gr τα ωράρια των αγώνων, καθώς και το πρόγραμμα της προθέρμανσης σε αίθουσα του κλειστού γυμναστηρίου “Δημήτριος Τόφαλος”).

Η Βαλκανική Ένωση Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (BTTU) έχει, όπως κάθε χρόνο, την οργανωτική ευθύνη. Στο πρόγραμμα έχει εντάξει όλα τα αγωνίσματα, δηλαδή το ομαδικό, το απλό και τα διπλά σε τέσσερις ηλικιακές κατηγορίες κι έτσι τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία για πολλά και χρήσιμα αγωνιστικά τεστ. Η Ελλάδα δεν θα έχει εκπροσώπηση στις νεάνιδες.

Η αποστολή με το σωματείο του κάθε αθλητή και της κάθε αθλήτριας είναι η εξής:

Στους νέους:

Αλέξανδρος Μαδέσης (ΠΚΔ Ταύρου)

Σωκράτης Γιαννούτσος (Ολυμπιακός ΣΦΠ)

Κίμωνας Μήτκας (Α.Σ. Φάρος Αλεξανδρούπολης)

Ευστάθιος Μανωλόπουλος (Α.Σ. Το Γυμνάσιο)

Στους παίδες:

Αλέξανδρος Αλεξόπουλος (Δ.Α.Ο. Ταύρου)

Ανδρέας Καραμπελιάς (Δ.Α.Ο. Ταύρου)

Κωνσταντίνος Μηλικούδης (Γ.Σ. Φιλία Ορεστιάδας)

Στις κορασίδες:

Λεμονιά Γκαϊντατζή (Δύναμη Α.Σ. Λάρισας)

Στέλλα Τζαρίδου (Δύναμη Α.Σ. Λάρισας)

Στο διπλό νέων έχουν δηλωθεί τα ζευγάρια Γιαννούτσος/Μαδέσης και Μήτκας/Μανωλόπουλος. Στο διπλό παίδων ο Αλεξόπουλος θα συνεργαστεί με τον Καραμπελιά και ο Μηλικούδης είναι σε αναζήτηση ξένου συμπαίκτη. Στο διπλό κορασίδων οι δύο Ελληνίδες θα παίξουν μαζί. Στο διπλό μικτό παίδων τα ελληνικά δίδυμα είναι Αλεξόπουλος/Γκαϊντατζή και Μιλικούδης/Τζαρίδου και τα υπόλοιπα παιδιά μπορούν να ψάξουν για ξένες παρτενέρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ