Ολυμπιακός : Πρωταθλητής στο πινγκ πονγκ γυναικών

Ολυμπιακός : Πρωταθλητής στο πινγκ πονγκ γυναικών

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε άλλον έναν τίτλο στην ιστορία του, με την τελευταία επιτυχία να έρχεται στο πινγκ πονγκ των γυναικών. Οι «ερυθρόλευκες» νίκησαν το Σάββατο στην αίθουσα του Σ.Ε.Φ. τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας με 4-2 και τις Σάρισες Φλώρινας με 4-1, ολοκληρώνοντας τους αγώνες του και περίμεναν στραβοπάτημα του πρωτοπόρου (υπερτερούσε στην ισοβαθμία) μέχρι τότε […]

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε άλλον έναν τίτλο στην ιστορία του, με την τελευταία επιτυχία να έρχεται στο πινγκ πονγκ των γυναικών. Οι «ερυθρόλευκες» νίκησαν το Σάββατο στην αίθουσα του Σ.Ε.Φ. τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας με 4-2 και τις Σάρισες Φλώρινας με 4-1, ολοκληρώνοντας τους αγώνες του και περίμεναν στραβοπάτημα του πρωτοπόρου (υπερτερούσε στην ισοβαθμία) μέχρι τότε Δ.Α.Ο Ταύρου στο ντέρμπι που ακολουθούσε με τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας.

Μετά από το συγκλονιστικό σε εξέλιξη αγώνα, ο Φοίνικας Αγίας Σοφίας επικράτησε με 4-3 του Δ.Α.Ο Ταύρου (ανατρέποντας το 2-0, σε 3-2 στο διπλό) και ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την κατάκτηση του 19ου Πρωταθλήματος Ελλάδας στην ιστορία του τμήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Γυναικών!.

Ο προπονητής των Πειραιωτών, Γιώργος Χριστοφοράκης δήλωσε μετά το ματς: «Η συγκίνηση είναι τεράστια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι δώρο Θεού αυτό το πρωτάθλημα, δικαίωση για την κόρη μου που έπαιξε και νίκησε με σπασμένο χέρι στο προηγούμενο ντέρμπι και για όλες τις αθλήτριες της ομάδας μου. Αποτελεί τεράστια επιτυχία η κατάκτηση του πρωταθλήματος στις Γυναίκες και περιμένουμε και την Κυριακή να το πάρουμε και στους Άνδρες»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ