Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Και για τα δικαστήρια ψέματα οι... λαλάκηδες. Η συνήθεια που έγινε λατρεία.
NEWS:
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για το Ευρωπαϊκό Τοπ 16

Η αποστολή της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης με την ανάληψη του Ευρωπαϊκού Τοπ 16 ανδρών-γυναικών ήταν από την αρχή πολύ δύσκολη.

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για το Ευρωπαϊκό Τοπ 16 | to10.gr

Η αποστολή της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης με την ανάληψη του Ευρωπαϊκού Τοπ 16 ανδρών-γυναικών ήταν από την αρχή πολύ δύσκολη. Το αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη όμως, ήταν εξαιρετικό από κάθε άποψη και με αυτή τη βαθιά ικανοποίηση η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. αισθάνθηκε την ανάγκη να απευθύνει θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης και σε όλους όσοι στήριξαν τη φιλόδοξη προσπάθεια. Αναλυτικά η ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Το μεγάλο αθλητικό γεγονός της Ευρώπης “Pomegranate Europe Top16 Cup” στην Θεσσαλονίκη 18 και 19 Σεπτεμβρίου, στο αθλητικό κέντρο ΧΑΝΘ «Μίμης Τσικίνας» διοργανώθηκε και ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. απευθύνει ειλικρινείς ευχαριστίες στους συντελεστές της διοργάνωσης, τους εθελοντές, τα επαγγελματικά και διοικητικά στελέχη και

Στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή,  στον Γ. Γραμματέα της Ε.Ο.Ε. Μανώλη Κολυμπάδη, στη ΧΑΝΘ, στον Πρόεδρο της ΧΑΝΘ Ιωάννη Σωσσίδη, στον μεγάλο χορηγό Pomegranate Hotel” και στους χορηγούς

GEALAN Innovation mit System

BOSCO SPORT

DONIC

ROSTSELMASH

MIR Trade AG

DOLE

POTIDEA PALACE

NITTAKU

ΕΡΕΤΒΟ Α.Ε.

MES Energy

Heraklio Travel AE

One Salonica Outlet Mall

TRANSCOMBI EXPRESS SALONICA

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΧΑΛΒΑΣ

MEXIL

ΓΙΑΝΝΙΡΗΣ

Ευχαριστούμε πολύ

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από