Πρωταθλητής ο Πανσερραϊκός

Πρωταθλητής ο Πανσερραϊκός

Πρωτιές στο φινάλε για ΝΟ Χανίων στο Κόμπο και Καρατζόγλου του ΑΟΘ στο Σόλο

Ο Πανσερραϊκός κατέκτησε τον τίτλο στο πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) Κολύμβησης Κορασίδων Α’, που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (3/10) στο κολυμβητήριο της Λάρισας. Ο σύλλογος των Σερρών πρώτευσε στην τελική βαθμολογία των σωματείων με 82 βαθμούς, με δεύτερο τον ΚΟΗ που συγκέντρωσε 68 β. και τρίτο τον ΝΟ Χανίων με 65.

Στην τρίτη και τελευταία ημέρα των αγώνων, πρωταγωνίστριες ήταν τα κορίτσια του ΝΟ Χανίων, που πήραν το χρυσό μετάλλιο στο Κόμπο και η Δήμητρα Καρατζόγλου του ΑΟΘ, που κατέκτησε το χρυσό στο Σόλο.

Στον τελικό του Κόμπο (Free Compination) τα κορίτσια του ΝΟ Χανίων ήταν οι Αναστασία Εικοσιπεντάκη, Μαρία Κοκκινάκη, Μαρία Μηνά, Ελένη Μπλεμπλιδάκη, Αντωνία Μπόκου, Αντωνία Ντουρουντάκη, Αργυρώ Παναγάρη, Αγγελική Τζατζιμάκη, Μαρία Τσιφετάκη, αναπλ. Παναγιώτα Βλαχαντωνάκη, Ειρήνη Κανατάκη, βαθμολογήθηκαν με 73,5333 β. και ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου. Το ασημένιο μετάλλιο στο Κόμπο κατέκτησαν οι κοπέλες του Πανσερραϊκού με 71,9000 β. και το χάλκινο ο ΚΟΗ με 71,8000 β.

Στον τελικό του Σόλο, εξάλλου, πρώτευσε η Δήμητρα Καρατζόγλου του ΑΟ Θεσσαλονίκης με 76,0856 β.. Ο ΑΟΘ, όμως, εκτός από το χρυσό, κατέκτησε και το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα, με την Ελένη Παπαδοπούλου, που βαθμολογήθηκε με 75,5665 β. Το χάκκινο μετάλλιο πήρε η Θάλεια Δάμπαλη του Πανσερραϊκού με 75,3169 β.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ