Πινγκ Πονγκ – Με δύο νίκες στην Πολωνία επέστρεψε ο Αγγελάκης στη δράση μετά από επτά μήνες

Πινγκ Πονγκ – Με δύο νίκες στην Πολωνία επέστρεψε ο Αγγελάκης στη δράση μετά από επτά μήνες

Ο Κωνσταντίνος Αγγελάκης επανήλθε στην αγωνιστική δράση ύστερα από επτά ολόκληρους μήνες.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας του 2020 στο απλό ανδρών της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, έδωσε στην πολωνική λίγκα τους πρώτους αγώνες του με τη νέα του ομάδα, τη Γιάροσλαβ, που ήταν παράλληλα οι πρώτοι για τον ίδιο μετά τον περασμένο Μάρτιο. Τότε, ο Αγγελάκης είχε αγωνιστεί σε παιχνίδια κατάταξης με τη Ζάμος, την περσινή ομάδα του στην Πολωνία και τον Μάιο ακολούθησε η επέμβαση στο γόνατο, που του στέρησε και σημαντικούς αγώνες με την εθνική ομάδα.

Στο ντεμπούτο του με τη Γιάροσλαβ έδειξε δυνατός, πέτυχε δύο νίκες και φυσικά οι ευχές όλων των φίλων του αθλήματος είναι να μην ταλαιπωρηθεί ξανά από πρόβλημα τραυματισμού και γρήγορα να ξαναβρεί το πραγματικό αγωνιστικό του πρόσωπο. Χτες ανακοίνωσε και ο Παναθηναϊκός την ανανέωση συνεργασίας μαζί του, απλά δεν θα μπορεί να τον ενισχύσει ούτε στην τρέχουσα περίοδο όσο αγωνίζεται στην Πολωνία (εαυτό έχει να κάνει με τους κανονισμούς στην ομοσπονδία της κεντροευρωπαϊκής χώρας)

Στο τέλος της εβδομάδας έδωσε δύο διαδοχικά ματς η Γιάροσλαβ για την 5η και την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο 24χρονος αμυντικός πήγε στην Πολωνία μόλις με τρεις εβδομάδες προπονήσεων κι έτσι μπαίνει σταδιακά στα ματς. Αγωνίστηκε μόνο στο εντός έδρας με τη Μορλίνι Οστρόντα και τοποθετήθηκε στη θέση 1 της ομάδας. Στη νίκη με 3-1 ήταν καθοριστικός, καθώς στον πρώτο του αγώνα κατέβαλλε τον Γιάκαμπ Βιτκόβσκι με 3-1 σετ και στον δεύτερο τον Μαξιμίλιαν Μιαστόβσκι με 2-1 σετ.

Επίσης στην έδρα της η Γιάροσλαβ επικράτησε με 3-2 και της Γκντανσκ κι έτσι ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, όπου συγκατοικεί με τη Μπίντγκοζ στους 14 βαθμούς. Ο Αγγελάκης παραμένει στην Πολωνία για προπονήσεις, καθώς η ομάδα του έχει και αυτή την εβδομάδα υποχρεώσεις στην πολωνική λίγκα.

Στο ίδιο πρωτάθλημα μετέχουν βέβαια και ο Παναγιώτης Γκιώνης με τον Γιώργο Κωνσταντινόπουλο. Ο πρώτος δεν έδωσε το «παρών» στα τελευταία ματς της Μπογκόρια, επειδή έχει το γνωστό πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα και για κάποιες ημέρες ακόμα θα κάνει μόνο θεραπείες και ενδυνάμωση. Ο συναθλητής του στην εθνική ομάδα, Κωνσταντινόπουλος, αγωνίστηκε στα αλλεπάλληλα ματς της Όρλις 1924 με την Μπίνγκοζ εκτός και την Τορούν εντός έδρας. Στις ήττες με 3-0 και 3-1 αντίστοιχα, ο αριστερόχειρας πρωταθλητής κάμφθηκε με 3-0 σετ από τον Βλάντισαβ Ούρσου και τον Νταμιάν Βέντερλιχ. Στη βαθμολογία η Μπογκόρια είναι 2η με 15 βαθμούς και η Όρλις 12η με 5.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ