Κώστας Θάνος : «Άμεσα νομοθετική ρύθμιση για τα προνόμια των αθλητών»

Κώστας Θάνος : «Άμεσα νομοθετική ρύθμιση για τα προνόμια των αθλητών»

Την ανάγκη για την άμεση επαναφορά των προνομίων στους διακριθέντες αθλητές επεσήμανε ο Κώστας Θάνος, ολυμπιονίκης και πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης.

Την ανάγκη για την άμεση επαναφορά των προνομίων στους διακριθέντες αθλητές επεσήμανε ο Κώστας Θάνος. Ο Ολυμπιονίκης και πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης αναφερόμενος στην απόφαση του ΣτΕ που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις επεσήμανε ότι τα κίνητρα όχι απλά θα πρέπει να επανέλθουν, αλλά να αυξηθούν.

«Επιβάλλεται άμεσα η αθλητική πολιτική ηγεσία, από την στιγμή που διαφωνεί με την απόφαση του ΣτΕ, με νομοθετική ρύθμιση να επαναφέρει και να αυξήσει στο μέτρο του δυνατού τα κίνητρα για τους αθλητές. Αυτή την στιγμή το μόνο κίνητρο που είχαν οι διακριθέντες αθλητές ήταν η εισαγωγή τους στα ανώτατα ιδρύματα», ανέφερε αρχικά.

«Θα είναι «έγκλημα» για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό να κοπούν αυτά τα ελάχιστα προνόμια που δίνει το κράτος σε νέα παιδιά που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στον ερασιτεχνικό αθλητισμό» πρόσθεσε ο Κώστας Θάνος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ