Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός στο πινγκ πονγκ γυναικών (3-0)

Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός στο πινγκ πονγκ γυναικών (3-0)

Πρωταθλητής και στο πιγκ πονγκ γυναικων ο Ολυμπιακός που επικράτησε για δεύτερη φορά με 3-0 του Παναθηναϊκού, κατακτώντας έτσι ακόμη μία κορυφή!

Ακόμη μία διάκριση για τον Ολυμπιακό στον ερασιτεχνικό αθλητισμό! Με μία επίδειξη δύναμης, ο Ολυμπιακός επικράτησε για δεύτερη φορά πολύ εύκολα με 3-0 σετ του Παναθηναϊκού και κατάφερε να αναδειχθεί πρωταθλητής και στο πινγκ πονγκ γυναικών, ανεβαίνοντας στην κορυφή σε άλλο ένα άθλημα.

Χωρίς να δυσκολευτούν, οι ερυθρόλευκες δεν άφησαν κανένα περιθώριο στις «πράσινες» και με 3-0 σετ έφτασαν σε μία άντε νίκη, κατακτώντας έτσι το πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Παναθηναϊκού επέλεξε να μην κατεβάσει τις ξένες της ομάδας, παίζοντας έτσι μόνο τις Ελληνίδες παίκτριες του. Ο Ολυμπιακός από την άλλη, ετοιμάζεται ήδη για το επόμενο του παιχνίδι το πρωί της Κυριακής (10:00), καθώς θα αγωνιστεί με τις Σάρισες Φλώρινας, πηγαίνοντας για το αήττητο!

Αυτή πρόκειται για τη δεύτερη επικράτηση του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό στον ερασιτέχνη, καθώς πριν από μερικές εβδομάδες οι Πειραιώτες αναδείχθηκαν πρωταθλητές και στο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας ανδρών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ