Τα Τρίκαλα ετοιμάζονται για το πρώτο αναπτυξιακό τουρνουά τους

Τα Τρίκαλα ετοιμάζονται για το πρώτο αναπτυξιακό τουρνουά τους

Οι ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής είναι ήδη σε εξέλιξη

Μετά από αρκετά χρόνια η Θεσσαλία ετοιμάζεται να φιλοξενήσει ξανά ένα πανελλήνιο τουρνουά μικρών ηλικιών στην επιτραπέζια αντισφαίριση και αυτόν τον …γοητευτικό ρόλο θ’ αναλάβουν τα Τρίκαλα.

Ήταν η Πορταριά Πηλίου, στον Βόλο, που είχε πραγματοποιήσει πριν από πολύ καιρό αναπτυξιακό όπεν, τώρα θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στον θεσμό και τα Τρίκαλα. Μπήκαν μάλιστα, δεύτερη φορά στο πρόγραμμα και αυτή θα είναι και η… τυχερή, διότι η πρώτη έπεσε πάνω στις σοβαρές συνέπειες από την πανδημία covid-19 και δεν προχώρησε.

Η υπέροχη πόλη της δυτικής Θεσσαλίας θα διοργανώσει το 6ο και τελευταίο αναπτυξιακό της σεζόν 2021-2022, το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Μαΐου, στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο της πόλης. Τους αγώνες διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με τον ΦΑΣ Τρικάλων, που διαθέτει τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης και υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και του Δήμου Τρικκαίων.

Οι ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής είναι ήδη σε εξέλιξη και λήγουν την Τετάρτη 27 Απριλίου. Όπως σε κάθε τουρνουά προκηρύχθηκαν 10 κατηγορίες, δηλαδή Νέων ανδρών–Νέων γυναικών, εφήβων–νεανίδων, παίδων–κορασίδων, παμπαίδων–παγκορασίδων και μίνι παμπαίδων–μίνι παγκορασίδων.

Έχουν προηγηθεί τρία τουρνουά στη Βόρεια Ελλάδα, ένα στην Αθήνα κι ένα στην Πελοπόννησο και τα αποτελέσματα υπολογίζονται για την ειδική βαθμολογία των αθλητών και των αθλητριών. Όταν τελειώσει και το όπεν «Τρίκαλα 2021-2022» θα προκύψουν όλα τα παιδιά, που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής ανά κατηγορία στον Μεγάλο τελικό του θεσμού στις 21 και 22 Μαΐου στο Λουτράκι.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για το τουρνουά των Τρικάλων γίνεται υποχρεωτικά και μόνο στο on-line σύστημα δηλώσεων στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. http://app.ttscore.io/customer/24. Όπως σε όλα τα αναπτυξιακά το παράβολο συμμετοχής για κάθε αθλητή – αθλήτρια είναι 25 ευρώ. Η κλήρωση των γκρουπ θα γίνει την Τρίτη 3 Μαΐου στα Γραφεία της Τ.Ε. Β. Ελλάδας της ομοσπονδίας.

Το πρόγραμμα των αγώνων ανακοινώνεται στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας μετά την κλήρωση των ομίλων, πάντως για την καταρχήν ενημέρωση των συμμετεχόντων, σχετικά με τον προγραμματισμό άφιξης και αναχώρησης τους, οι διοργανωτές σημειώνουν ότι οι αγώνες θα αρχίσουν το Σάββατο 7 Μαΐου στις 08.30 και η λήξη τους υπολογίζεται την Κυριακή 8 Μαΐου στις 15.30.

Το πρόγραμμα βέβαια, εξαρτάται απόλυτα από τον αριθμό συμμετοχών ανά κατηγορία και συνολικά. Ολόκληρη η προκήρυξη έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (www.httf.gr) και την ενότητα των ανακοινώσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ