Η κλήρωση του Παναθηναϊκού στο Εurope Trophy Grand Final γυναικών

Η κλήρωση του Παναθηναϊκού στο Εurope Trophy Grand Final γυναικών

Οι αγώνες θα γίνουν στο Χάβιροφ της Τσεχίας από τις 17 έως τις 19 Ιουνίου

Στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ETTU) έγινε το απόγευμα της Τετάρτης 01/06 η κλήρωση για την τελική 8άδα στο Europe Trophy ανδρών και γυναικών 2021-2022.

Είναι το λεγόμενο Europe Trophy Grand Final στο οποίο θα πάρει μέρος και η γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού μετά την πρωτιά, που κατέκτησε στον όμιλο της πρώτης φάσης, στη Λετονία.

Οι αγώνες θα γίνουν στο Χάβιροφ της Τσεχίας από τις 17 έως τις 19 Ιουνίου και ο Παναθηναϊκός τέθηκε επικεφαλής στο 1ο γκρουπ όπου θ’ αντιμετωπίσει την SKST Bratislava από τη Σλοβακία, την Draycott & Long Eaton TTC από την Αγγλία και την SCO Ossiachersee Bodensdorf από την Αυστρία. Τα γκρουπ είναι δύο, οι ομάδες, που θα καλύψουν τις δύο πρώτες θέσεις στο κάθε ένα θα περάσουν στα ημιτελικά και τη νοκ άουτ φάση. Όσες μείνουν εκτός 4άδας θα συνεχίσουν σε ματς κατάταξης.

Ο Κυπελλούχος Ελλάδας 2022 αγωνίστηκε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου στη Ρίγα, ήταν επίσης επικεφαλής στο γκρουπ για τις Περιφέρειες B, D, G, H και επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς. Στο τελικό στάδιο του 3ου τη τάξει Ευρωπαϊκού διασυλλογικού Κυπέλλου θα συναντήσει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, αλλά σίγουρα έχει την ποιότητα να φτάσει πολύ ψηλά. Θυμίζουμε ότι στην αποστολή στη Λετονία ήταν οι: Κατερίνα Τόλιου, Ελισάβετ Τέρπου, Σάντρα Πέργκελ και Μαρία Αρτσέτου, ενώ στην Ευρώπη έχει δηλωθεί και η Σλοβένα Άνα Τοφάντ.

Το πρόγραμμα των αγώνων του Παναθηναϊκού στο γκρουπ:

Παρασκευή 17 Ιουνίου

14:00 (Ελλάδας) Draycott & Long Eaton TTC–Παναθηναϊκός

20:00 Παναθηναϊκός-SKST Bratislava

Σάββατο 18 Ιουνίου

14:00 Παναθηναϊκός-Ossiachersee Bodensdorf

Τα δύο γκρουπ στη διοργάνωση των γυναικών, όπως αναφέρονται στην ιστοσελίδα της ETTU, είναι τα εξής:

Group A: Panathinaikos A.C. (GRE), SKST Bratislava (SVK), Draycott & Long Eaton TTC (ENG), SCO Ossiachersee Bodensdorf (AUT).

Group B: Fusion TTC (ENG), TT Moravský Krumlov (CZE), KTTC AFP Antwerpen (BEL), SU Sparkasse Kufstein (AUT).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ