Παγκόσμια πρωτάθλημα Beach Handball: Για το χάλκινο μετάλλιο οι Εθνικές Ανδρών και Γυναικών

Παγκόσμια πρωτάθλημα Beach Handball: Για το χάλκινο μετάλλιο οι Εθνικές Ανδρών και Γυναικών

Ολοκληρώνεται την Κυριακή (26/6) το 10ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Handball Ανδρών- Γυναικών «Ηράκλειο 2022» στο Karteros Beach Sports Center με τις ελληνικές ομάδες να αγωνίζονται στους μικρούς τελικούς, διεκδικώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Εθνική Γυναικών δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο της, αφού ηττήθηκε από την Ισπανία με 2-0. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της Εθνικής στο Παγκόσμιο μετά από 7 νίκες με το σερί να σταματάει στο 11-0 σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα, συμπεριλαμβανομένης της διοργάνωσης του Καζάν.

Η Εθνική «άδειασε» πνευματικά μετά την υπερπροσπάθεια που έκανε να προκριθεί στα ημιτελικά κόντρα στην Αργεντινή το μεσημέρι, πέρα από το γεγονός ότι δεν της… βγήκε τίποτα στο ματς.

Η ομάδα της Μαρίας Καραντώνη θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο απέναντι στην Ολλανδία, σήμερα στις 16:00.

Η Εθνική Ανδρών έκανε υπερπροσπάθεια και πάλεψε στα ίσια το μεγαθήριο τη δευτεραθλήτρια κόσμου Κροατία, αλλά λύγισε με 2-1. Η Ελλάδα αιφνιδίασε στο πρώτο σετ τους Κροάτες, αλλά στο δεύτερο έδειξαν τη μεγάλη κλάση τους, καταφέρνοντας να στείλουν το ματς στα σουτ άουτ. Εκεί η «γαλανόλευκη» δεν είχε καθαρό μυαλό και σε συνδυασμό με την εμπειρία των Κροατών, ήρθε η ήττα.

Η ομάδα του Γιάννη Λαζαρίδη που έχει κάνει ήδη τεράστια υπέρβαση στην πρώτη της συμμετοχή σε Παγκόσμιο θα διεκδικήσει αύριο στις 17:00 το χάλκινο μετάλλιο κόντρα στην πρωταθλήτρια κόσμου Βραζιλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ