Κυπριακή ομάδα δεν τήρησε την ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Ελισάβετ μέσα στο Λονδίνο – Έφυγαν από το γήπεδο

Κυπριακή ομάδα δεν τήρησε την ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Ελισάβετ μέσα στο Λονδίνο – Έφυγαν από το γήπεδο

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση της κυπριακής ομάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Ονήσιλου Λακατάμιας να μην τηρήσει την ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Βασίλισσας Ελισάβετ!

Σε πένθος βρίσκεται η Μεγάλη Βρετανία εδώ και μερικά 24ωρα, καθώς ο θάνατος της Βασίλισσας Ελισάβετ έχει επισκιάσει τα πάντα στο Νησί.

Και μπορεί οι ποδοσφαιρικοί αγώνες της χώρας να αναβλήθηκαν, ωστόσο στον υπόλοιπο αθλητισμό τα περισσότερα παιχνίδια διεξάγονται κανονικά, τιμώντας τη μνήμη της Ελισάβετ με την ενός λεπτού σιγή.

Διαβάστε επίσης: Πρωτάθλημα, μπορείς; Απόδειξέ το

Η γυναικεία κυπριακή ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Ονήσιλου Λακατάμιας δεν το έκανε πάντως. Όπως έγινε γνωστό, η ομάδα του Ονήσιλου δεν τήρησε την ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Ελισάβετ μέσα στο Λονδίνο, καθώς τα μέλη αποχώρησαν και επέστρεψαν όταν ολοκληρώθηκε το λεπτό.

Το ίδιο είχε γίνει πριν από μερικές ημέρες στον αγώνα της Ομόνοιας κόντρα στη Σέριφ, όταν οι Κύπριοι οπαδοί γιούχαραν έντονα την ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Ελισάβετ, πιθανότατα λόγω της μη απονομής χάρης στον 19χρονο Ευαγόρα Παλληκαρίδη το 1957 από τη Βασίλισσα Ελισάβετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ