Θριαμβευτική επανεκλογή του Θοδωρή Χαμάκου στην UWW

Θριαμβευτική επανεκλογή του Θοδωρή Χαμάκου στην UWW

Στον προεδρικό θώκο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας της Πάλης παραμένει ο Θοδωρής Χαμάκος.

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΛΟΠ και αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στις αρχαιρεσίες που έγιναν την Παρασκευή (9/9) επανεκλέχθηκε… πανηγυρικά κεφαλαιοποιώντας την πολυετή προσφορά του στο άθλημα.

Η ύψιστη αναγνώριση ήρθε πανηγυρικά και ο Θοδωρής Χαμάκος απέδειξε ότι ο Ελληνικός αθλητισμός μπορεί να πρωταγωνιστεί και σε διοικητικό επίπεδο.

Ο αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας συγκέντρωσε συνολικά 82 ψήφους, μόλις μία λιγότερη από τον Ντάνιελ Ιγκάλι που πήρε τις περισσότερες. Η καθολική αναγνώριση στο πρόσωπο του αντιπροέδρου της UWW αποδεικνύει περίτρανα ότι η εργατικότητα, η θέληση και η αγάπη για το άθλημα επιβραβεύεται.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ο Κορμπεράν και ο δρόμος για την επόμενη σελίδα…

Ο αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, η συμβολή του οποίου είναι καθοριστική για να αναλάβει η Ελλάδα σπουδαίες διεθνείς διοργανώσεις, θα συνεχίσει το έργο του και για τα επόμενα έξι χρόνια.

«Η επανεκλογή μου για άλλα έξι χρόνια και για 5η συνεχόμενη φορά σε ακόμη υψηλότερη θέση από την συνέλευση των εκπροσώπων, είναι αναγνώριση της προσφοράς της Ελλάδας στο παγκόσμιο αθλητικό γίγνεσθαι» δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ελληνικής ομοσπονδίας Πάλης ο Θοδωρής Χαμάκος.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΟΠ και η οικογένεια της Πάλης εύχεται θερμά συγχαρητήρια στον αντιπρόεδρο της UWW και μία νέα παραγωγική θητεία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ