Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται πάνω από 250 αθλητές για το 5ο αναπτυξιακό τουρνουά της σεζόν

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται πάνω από 250 αθλητές για το 5ο αναπτυξιακό τουρνουά της σεζόν

Με ρεκόρ στις φετινές συμμετοχές η Θεσσαλονίκη είναι έτοιμη να οργανώσει με τον καλύτερο τρόπο ένα ακόμα αναπτυξιακό τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης

Με ρεκόρ στις φετινές συμμετοχές η Θεσσαλονίκη είναι έτοιμη να οργανώσει με τον καλύτερο τρόπο ένα ακόμα αναπτυξιακό τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Θα είναι το 5ο και προτελευταίο στη σεζόν 2022-2023 και φιλοξενείται αυτό το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Φεβρουαρίου στο Πανόραμα, το οποίο γίνεται η τρίτη περιοχή της πόλης, που διεξάγει όπεν του θεσμού, μετά από την αίθουσα της Χ.Α.Ν.Θ. και τη Σίνδο.

Η Θεσσαλονίκη, που έχει να επιδείξει μεγάλη εμπειρία και προσφορά σε αγώνες μικρών ηλικιών, συνάντησε και φέτος τεράστια ανταπόκριση. Οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής έφτασαν τις 254 και σίγουρα θα σημειωθεί σχετικό ρεκόρ στην τρέχουσα αγωνιστική χρονιά μετά τα 201 παιδιά στον Βόλο, τον περασμένο Οκτώβριο. Πρόκειται να πάρουν μέρος 197 αθλητές και 57 αθλήτριες από 43 σωματεία όλης της χώρας και θα διαγωνιστούν πάλι σε 8 ηλικιακές κατηγορίες, όπως σταθερά συμβαίνει από την αρχή της περιόδου σε όλα τα όπεν. Η δράση θα καταγραφεί στο ευρύχωρο δημοτικό αθλητικό κέντρο Πανοράματος και τη διοργάνωση αναλαμβάνει η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. με την υποστήριξη του Δήμου Πανοράματος–Πυλαίας.

Οι δηλώσεις είχαν φτάσει τις 256, αλλά δεν καλύφθηκε η προϋπόθεση να γίνει άλλη ηλικιακή κατηγορία. Οι τελικές δηλώσεις χωρίζονται σε 44 εφήβους, 15 νεάνιδες, 57 παίδες, 17 κορασίδες, 61 παμπαίδες, 11 παγκορασίδες, 35 μίνι παμπαίδες και 14 μίνι παγκορασίδες.

Εκτός από σωματεία της Θεσσαλονίκης θα έχουν αθλητές κι αθλήτριες στο τουρνουά σύλλογοι από την Αθήνα, την Πάτρα, την Κομοτηνή, την Ξάνθη, την Κορινθία, την Καστοριά, τις Σέρρες, την Αλεξανδρούπολη, τη Βέροια, τη Φλώρινα, τη Λάρισα, την Καβάλα, την Ορεστιάδα, τα Χανιά, την Κοζάνη, τα Τρίκαλα και τα Ιωάννινα.

Τα δύο πρώτα φαβορί ανά κατηγορία είναι ο Κίμωνας Μήτκας και ο Αλεσσάντρο Φέλτσερ στους εφήβους, η Λεμονιά Γκαϊντατζή και η Στέλλα Τζαρίδου στις νεάνιδες, ο Γιάννη Κούτρα και ο Γιώργος Κοσμάς στους παίδες, η Στέλλα Μαυροματάκη και η Γεωργία Σπανού στις κορασίδες, ο Αναστάσιος Φουσέκης και ο Δημήτρης Γεωργαλλίδης στους παμπαίδες, η Αθανασία Γκόγκα και η Ελπίδα Τασιού στις παγκορασίδες, ο Μάριος-Δημήτρης Αλεξανδρίδης και ο Μάριος Σερίδης στους μίνι παμπαίδες, η Μιχαέλα Λαγκουβάρδου και η Αντωνία Γαντά στις μίνι παγκορασίδες.

Οι αγώνες θα γίνουν σε 18 τραπέζια και αρχίζουν αύριο Σάββατο στις 09:00 με τους ομίλους των παμπαίδων. Θα κλείσει 12 ώρες η δράση της πρώτης ημέρας και την επομένη η έναρξη είναι ξανά στις 09:00 με παιχνίδια διαβάθμισης. Οι τελικοί όλων των κατηγοριών έχουν υπολογιστεί για τις 15:40.

Οι διοργανωτές έχουν δώσει πληροφορίες για το Πανελλήνιο ανοικτό πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης και παρακαλούν σωματεία, προπονητές, αθλητές και φιλάθλους ως προς τα εξής:  

Να γίνει έλεγχος ως προς την ισχύ τους, στα Δελτία και στις Κάρτες Υγείας των αθλητών πριν την άφιξη τους στο πρωτάθλημα.

Οι αθλητές πρέπει να βρίσκονται στο τραπέζι του αγώνα τους την προγραμματισμένη ώρα.

Καθυστέρηση παρουσίας αθλητή στο τραπέζι του αγώνα του, πέρα των πέντε λεπτών θα σημαίνει μηδενισμό του αγώνα εις βάρος του.

Δεν θα γίνεται ανακοίνωση πρόσκλησης αθλητή σε αγώνα εκτός της περίπτωσης που γίνεται αλλαγή του προγράμματος ως προς την ώρα ή το τραπέζι, για να αποφευχθεί ο ενοχλητικός ήχος των μεγάφωνων για τους αγωνιζόμενους αθλητές.

Οι αθλητές, προπονητές, παράγοντες κ.λ.π. δεν πρέπει να παρευρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο άσκοπα και να μην απευθύνονται στην γραμματεία των αγώνων για πληροφορίες.

Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες βρίσκονται στην ηλεκτρονική σελίδα του πρωταθλήματος, στη διεύθυνση https://app.ttscore.io/customer/24/event/564, όπου επιλέγοντας στην ενότητα “Entries” το όνομα του αθλητή προβάλλονται οι πληροφορίες για το πρόγραμμα αγώνων του και τα αποτελέσματα του.

Το γυμναστήριο των αγώνων είναι διαθέσιμο για προπόνηση την Παρασκευή 20.00 έως 21.30.  Η προθέρμανση πριν την έναρξη των αγώνων και τις δύο ημέρες ολοκληρώνεται δέκα λεπτά πριν την έναρξη του πρώτου ωραρίου.

Το προπονητήριο του πρωταθλήματος βρίσκεται στην αίθουσα προπόνησης του ΑΟ Θέρμης Θερμαίου στο 1ο ΓΕΛ Θέρμης οδός Παναγή Τσαλδάρη στη Θέρμη. https://goo.gl/maps/iKmnhjnNzRu3iiXB6

Ώρες λειτουργίας προπονητηρίου Σάββατο : 10.00 – 17.00 Κυριακή : 09.00 – 12.00  Το πρόγραμμα των αγώνων εξελίσσεται σε 18 τραπέζια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ