Θριαμβευτική πρόκριση του Λευτέρη Πετρούνια στο Σομπατέλι

Θριαμβευτική πρόκριση του Λευτέρη Πετρούνια στο Σομπατέλι

Άλλη μια επιτυχία από τον άρχοντα των κρίκων.

Εντυπωσιακή επάνοδο στην αγωνιστική δράση πραγματοποίησε ο Λευτέρης Πετρούνιας, που κατέκτησε την πρόκριση για τον τελικό των κρίκων, στην πρεμιέρα του παγκόσμιου Τσάλεντζ Καπ ενόργανης γυμναστικής του Σομπατέλι, στην Ουγγαρία.

Στο πρώτο σκέλος των προκριματικών της διοργάνωσης, ο 32χρονος πρωταθλητής έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και πρώτευσε στους κρίκους με την εκπληκτική βαθμολογία 15,300, τρεις εβδομάδες πριν από το προ-Ολυμπιακό παγκόσμιο πρωτάθλημα της Αμβέρσας, στο οποίο θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο που θα του χαρίσει την απευθείας Ολυμπιακή πρόκριση.

Διαβάστε επίσης: «Μπαμ» από τον Γιώργο Μπαρτζώκα – Η αποκάλυψη του Έλληνα τεχνικού

Ο «άρχοντας των κρίκων» θα επιδιώξει μία ανάλογη εμφάνιση και φυσικά τη νίκη και στον αυριανό τελικό του αγωνίσματος στο Σομπατέλι (Σάββατο 09/09, ώρα Ελλάδας 16:00 – 18:45).

Φιναλίστ ο Θεοδωρίδης

Ο Μίμης Θεοδωρίδης ξεχώρισε στην πρεμιέρα του παγκοσμίου κυπέλλου παρκούρ της Σόφιας, κατακτώντας την πρόκριση για τον τελικό του freestyle και επιστρέφοντας στον δρόμο των επιτυχιών.

Ο νεαρός Έλληνας πρωταθλητής κατέλαβε την 7η θέση στον προκριματικό του αγωνίσματος με 25,5 βαθμούς και σφράγισε το εισιτήριο για τον αυριανό τελικό (Σάββατο 09/09, ώρα 17:45 – 18:15), ενώ στο freestyle ανδρών δοκίμασαν επίσης τις δυνάμεις τους ο Ελβίντ Ταφίλι (17ος με 22,0 β.) και ο Νίκος Καραπέτσας (30ός με 19,5 β.).

Παράλληλα, η Βικτωρία Γεωργουλάκη Τζαννέτου συμμετείχε στο αγώνισμα ταχύτητας γυναικών και πήρε τη 12η θέση με 48.70, πλησιάζοντας στο «τοπ 10» των ημιτελικών.

Αύριο, Σάββατο (09/09), στον αντίστοιχο προκριματικό του αγωνίσματος ταχύτητας ανδρών θα πάρουν μέρος οι Γιάννης Δελαπόρτας, Νίκος Κουτλούμπασης, Μάριος Ξέρρας, Λάμπρος Παπαδημητρίου, ενώ η Βικτωρία Γεωργουλάκη Τζαννέτου θα αγωνιστεί στον προκριματικό του freestyle γυναικών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ