Πετρούνιας: «Οι κόρες μου είναι το χρυσό μετάλλιο, σηκώνω μανίκια για το Παγκόσμιο»

Πετρούνιας: «Οι κόρες μου είναι το χρυσό μετάλλιο, σηκώνω μανίκια για το Παγκόσμιο»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας σε μια ανάρτησή του στα social media έθεσε τα δικά του στάνταρ... χρυσού μεταλλίου, δίνοντας το σύνθημα για σκληρή δουλειά ενόψει του Παγκόσμιου πρωταθλήματος.,

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, πανηγύρισε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Αττάλειας καιμεγάλωσε τον μύθο του στο άθλημα των κρίκων και γενικότερα στην ενόργανη γυμναστική.

Ωστόσο παραμένει προσγειωμένος στις αξίες του όπως η οικογένεια και η σκληρή συνεχής προσπάθεια για βελτίωση όπως αποκάλυψε σε ανάρτησή του στο facebook:

Διαβάστε επίσης:

«Αριστερά μου και δεξιά μου βλέπετε τα πραγματικά χρυσά μου μετάλλια! Στη μέση βλέπετε και ένα χάλκινο! Δοκιμάσαμε διάφορες αλλαγές αυτή τη σεζόν που δεν μας έδωσαν αυτό που θέλαμε! Σίγουρα δεν βοήθησαν οι τελευταίες δύο εβδομάδες αλλά όλα αυτά μας φέρνουν σε ένα συμπέρασμα!

Η διαδρομή για το Παρίσι κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι όμως με τους ανθρώπους που έχω γύρω μου και δίπλα μου δεν φοβάμαι τίποτα και γι’ αυτό σηκώνουμε μανίκια από την Τρίτη κιόλας γιατί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι κοντά!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ