Φρικτός θάνατος για αθλητή του χόκεϊ – Παγοπέδιλο του έκοψε τον λαιμό (vid)

Φρικτός θάνατος για αθλητή του χόκεϊ – Παγοπέδιλο του έκοψε τον λαιμό (vid)

Σε σοκ οι περίπου 8000 θεατές που είχαν πάει να δουν τον αγώνα

Ένας παίκτης του χόκεϊ επί πάγου δέχτηκε ένα φονικό χτύπημα στο λαιμό από παγοπέδιλο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.

Ο Άνταμ Τζόνσον μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ο τραυματισμός του ήταν τόσο τρομακτικός που το παιχνίδι διακόπηκε και οι θεατές συντετριμμένοι έκλαιγαν με λυγμούς.

Διαβάστε επίσης: Μάθιου Πέρι: Οι τελευταίες ώρες του «Τσάντλερ» από τα «Φιλαράκια» – Η αιτία θανάτου

Ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στη MailOnline ότι ο Τζόνσον προσπάθησε να επιστρέψει με πατίνι στην ομάδα του μετά τον τραυματισμό στο λαιμό του, αλλά κατέρρευσε πριν τα καταφέρει, προκαλώντας σκηνές πανικού καθώς παίκτες και γιατροί έσπευσαν να τον βοηθήσουν.

Ο Αμερικανός αθλητής πιστεύεται ότι δέχτηκε χτύπημα από τη λεπίδα στον λαιμό κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ των Nottingham Panthers και των Sheffield Steelers στην Utilita Arena Sheffield.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στη MailOnline ότι ο Τζόνσον προσπάθησε να επιστρέψει με πατίνι στην ομάδα του μετά τον τραυματισμό στο λαιμό του, αλλά κατέρρευσε πριν τα καταφέρει, προκαλώντας σκηνές πανικού καθώς παίκτες και γιατροί έσπευσαν να τον βοηθήσουν.

Περίπου 8.000 οπαδοί έγιναν μάρτυρες της τρομακτικής σύγκρουσης και το παιχνίδι διακόπηκε. Αμέσως κλήθηκε το ασθενοφόρο στο γήπεδο όπου παρέλαβε τον αθλητή. Οι θεατές άρισαν να κλαίνε και να ουρλιάζουν.

Το φριχτό χτύπημα φαίνεται ότι προκλήθηκε από έναν παίκτη των Sheffield Steelers καθώς προσπάθησε να αντιμετωπίσει έναν άλλο συμπαίκτη του Τζόνσον.

Τα πλάνα δείχνουν τον Τζόνσον να δέχεται χτύπημα στον λαιμό από ένα παγοπέδιλο και στη συνέχεια καταρρέει. Αιμορραγεί έντονα, καταφέρνει να σηκωθεί και οι συμπαίκτες του τρέχουν να τον βοηθήσουν.

Η ανακοίνωση της ομάδας του αθλητή

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ