Πλατανιώτη: «Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν το συναίσθημα, είμαι συγκινημένη»

Πλατανιώτη: «Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν το συναίσθημα, είμαι συγκινημένη»

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη δεν μπορούσε να περιγράψει με λόγια τη χαρά της για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του τεχνικού σόλο στην Ντόχα

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του τεχνικού σόλο στην Ντόχα και έγραψε ιστορία, καθώς βρέθηκε στην κορυφή του κόσμου.

Στις δηλώσεις της η Ελληνίδα αθλήτρια μετά το πρόγραμμά της δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, καθώς ήταν ένα μοναδικό συναίσθημα για εκείνη η κατάκτηση του χρυσού, ενώ τόνισε στην τοποθέτηση της, πως πέρσι ήταν η τελευταία φορά που ήθελε να συμμετάσχει στο σόλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Ευαγγελία Πλατανιώτη:

Για το τι νιώθει για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε: «Η αλήθεια είναι ότι οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν το συναίσθημα. Είναι κάτι μαγικό, μοναδικό και είμαι συγκινημένη».

Για το ότι είναι το πρώτο χρυσό της σε παγκόσμιο: «Για να είμαι ειλικρινής πέρυσι ήταν η τελευταία φορά που ήθελα να συμμετάσχω στο σόλο. Πείσμωσα και γι’ αυτό ήθελα να συμμετάσχω στο σόλο. Θέλω να ευχαριστήσω τις προπονήτριές μου. Ήταν η δύναμή μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ