Συνεργασία Ολυμπιακού-Γενικού Λυκείου Φιλοθέης για το πρότζεκτ EU TEQ Games

Συνεργασία Ολυμπιακού-Γενικού Λυκείου Φιλοθέης για το πρότζεκτ EU TEQ Games

Στο πλαίσιο του προγράμματος, ο Ολυμπιακός υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με το Γενικό Λύκειο Φιλοθέης «Στοχαστής Χ. Μαλεβίτης»

Ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί (και) στα ευρωπαϊκά προγράμματα. Ο σύλλογος μας συμμετέχει στο πρόγραμμα EU TEQ Games. Σκοπός του προγράμματος είναι η προώθηση υγιεινών τρόπων ζωής, της φυσικής δραστηριότητας και ισότητας των φύλων στον αθλητισμό, μέσω της εισαγωγής ενός νέου αθλήματος, του TEQ Ball.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, ο Ολυμπιακός υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με το Γενικό Λύκειο Φιλοθέης «Στοχαστής Χ. Μαλεβίτσης». Σκοπός της συνεργασίας, η παροχή των Teq Tables από το σύλλογό μας στο σχολείο, για τη χρήση τους κατά τη διάρκεια του προγράμματος EU TEQ Games.

Το Γενικό Λύκειο Φιλοθέης θα χρησιμοποιεί τα «ερυθρόλευκα» Teq Tables για τη διεξαγωγή εκπαιδευτικών και αθλητικών δραστηριοτήτων, συμμετέχοντας ενεργά στο πρόγραμμα EU TEQ Games. Επίσης, το σχολείο θα συνεργάζεται με τον Ολυμπιακό για τη διοργάνωση και εκτέλεση σχετικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων, προάγοντας το πρότζεκτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ