Πάλη : Στο… κόκκινο οι προετοιμασίες των Ελλήνων παλαιστών

Πάλη : Στο… κόκκινο οι προετοιμασίες των Ελλήνων παλαιστών

Στη Μόσχα βρίσκεται σε εξέλιξη το δεκαπενθήμερο καμπ προετοιμασίας των εφήβων της ελευθέρας.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι προετοιμασίες των διεθνών μας αθλητών, οι οποίοι συμμετέχουν σε προπονητικά καμπ. Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες συνεχίζει να «επενδύει» στους πρωταθλητές μας, οι οποίοι προετοιμάζονται πυρετωδώς για τις μεγάλες διοργανώσεις που έπονται.

Στη Μόσχα βρίσκεται σε εξέλιξη το δεκαπενθήμερο καμπ προετοιμασίας των εφήβων της ελευθέρας. Συνολικά έξι αθλητές προετοιμάζονται για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο πρότυπο αθλητικό κέντρο, όπου αυτή την περίοδο αποτελεί πόλο έλξης, καθώς πρωταθλητές από διάφορα αθλήματα πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Στη Ρωσία βρίσκονται οι: Γιώργος Πιλίδης, Παναγιώτης Ιωακειμίδης, Αλέξανδρος Τσαντικίδης, Σταύρος Λοϊζίδης, Θοδωρής Κυριακίδης και Χρήστος Πετρίδης, ενώ τους συνοδεύει ο ομοσπονδιακό προπονητής Αμιράν Καρντάνοβ.

Στο Κιλκίς διεξάγεται το καμπ προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας Ανδρών και Εφήβων τη ελληνορωμαϊκής και 11 αθλητές προπονούνται καθημερινά σε εξαιρετικές συνθήκες. Στο καμπ, που έχει διάρκεια 10 ημερών, συμμετέχουν οι Δημήτρης Τσεκερίδης, Ηλίας Παγκαλίδης, Μιχάλης Ιωσηφίδης, Ηλίας Μπούκης, Κωνσταντίνος Βάχλας, Κυριάκος Ζουρνατσίδης, Δημήτρης Κουπλίδης, Γιώργος Γκίρνης, Γιώργος Σωτηριάδης, Χρήστος Θεοδωράκης, Παναγιώτης Πεπές και Αλέξανδρος Παπαδόπουλος. Οι προπονητές που είναι υπεύθυνοι του καμπ είναι οι: Γιάννης Παγκαλίδης, Χρήστος Κατσαρός και Νίκος Αποστόλου.

Οι Ανδρες προετοιμάζονται έντονα για το προσεχές Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ οι Εφηβοι για το Ευρωπαϊκό, δύο διοργανώσεις όπου η χώρα μας έχει υψηλούς στόχους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ