Futsal: Διέλυσε τον Δούκα και παρέμεινε στην κορυφή η ΑΕΚ

Futsal: Διέλυσε τον Δούκα και παρέμεινε στην κορυφή η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ήταν καταιγιστική και επικράτησε με 7-1 του Δούκα στο κλειστό του Καματερού για την 7η αγωνιστική της Futsal Super League.

Ντέρμπι ήταν μόνο στα χαρτιά! Η ΑΕΚ έχοντας εξαιρετική απόδοση σε όλο το παιχνίδι επικράτησε εύκολα με 7-1 του Δούκα στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Futsal. Με αυτή τη νίκη η ΑΕΚ έφτασε τους 19 βαθμούς και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας όπου συγκατοικεί με τον Παναθηναϊκό τον οποίο θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το επόμενο Σαββατοκύριακο (03-04/11) στο ντέρμπι κορυφής. Η ΑΕΚ που είχε επικρατήσει και στο Super Cup του περσινού πρωταθλητή Δούκα, αποσπάστηκε με 6 βαθμούς από τον αντίπαλό της.

Η AEK μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, προσπαθώντας να ελέγξει τον ρυθμό και είχε δοκάρι στο 3′. Δευτερόλεπτα μετά ο Δούκας απάντησε με δυο καλές ευκαιρίες που δεν βρήκαν στόχο. Ο Μάνος στο 8′ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ ο Ζιάκας λίγα λεπτά μετά έκανε το 2-0. Ξανά ο Μάνος χρίστηκε σκόρερ στο 19′, με την Ένωση να πηγαίνει στα αποδυτήρια με ένα ισχυρό προβάδισμα.

Το β’ μέρος ξεκίνησε με την ΑΕΚ να σκοράρει με τον Θανασάι, την ώρα που ο Δούκας δεν έβγαζε αντίδραση. Οι παίκτες των Εκπαιδευτηρίων δεν ήταν σε καθόλου καλή βραδιά και δεν προβλημάτισαν στο ελάχιστο την Κυπελλούχο Ελλάδας, η οποία έφτασε σε τρίτη σερί νίκη απέναντι στον Δούκα. Ο Θανασάι έκανε το 5-0, για να έρθει η μείωση του σκορ δευτερόλεπτα μετά. Οι Σκουτέλης και Δελλαπόρτας ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο τελικό 7-1!

ΑΕΚ – ΑΣΕ Δούκα 7-1
Ημίχρονα: 3-0, 7-1.
Σκόρερς: Μάνος (2), Ζιάκας, Θανασάι (2), Σκουτέλης, Δελλαπόρτας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ