Ντόχα: Μεγάλοι πρωταγωνιστές οι Μπάιλς και Νταλαλοϊάν

Ντόχα: Μεγάλοι πρωταγωνιστές οι Μπάιλς και Νταλαλοϊάν

Η 21χρονη Αμερικανίδα Ολυμπιονίκης κατέκτησε 4 χρυσά μετάλλια, 1 ασημένιο και 1 χάλκινο, ενώ στους άντρες ο Ρώσος νικητής του σύνθετου ατομικού Αρτούρ Νταλαλοϊάν κατέκτησε 2 χρυσά, 2 ασημένα και 1 χάλκινο μετάλλιο.

Ολοκληρώθηκε στην Ντόχα το 48ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής, με την Σιμόν Μπάιλς και τον Αρτούρ Νταλαλοϊάν να αναδεικνύονται σε μεγάλους πρωταγωνιστές της διοργάνωσης.

Η 21χρονη Αμερικανίδα Ολυμπιονίκης κατέκτησε 4 χρυσά μετάλλια, 1 ασημένιο και 1 χάλκινο, δηλαδή ήταν στο βάθρο σε όλα τα αγωνίσματα, όμως το πιο σημαντικό επίτευγμα ήταν ότι κατέκτησε για 4η φορά στην καριέρα της το χρυσό μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό και έγινε η πρώτη γυμνάστρια στην ιστορία που πετυχαίνει κάτι τέτοιο, ξεπερνώντας την Ρωσίδα Σβετλάνα Χόρκινα, η οποία είχε αναδειχθεί τρεις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια. Συνολικά η Μπάιλς έχει πλέον 14 χρυσά, 3 ασημένια και 3 χάλκινα μετάλλια σε Παγκόσμια πρωταθλήματα.

Στους άντρες ο Ρώσος νικητής του σύνθετου ατομικού Αρτούρ Νταλαλοϊάν κατέκτησε 2 χρυσά, 2 ασημένα και 1 χάλκινο μετάλλιο, ενώ στις μορφές των οργάνων τους πέρασαν πλέον ο Λευτέρης Πετρούνιας στους κρίκους και ο Ολλανδός Έπκε Ζόντερλαντ στο μονόζυγο, καθώς κατέκτησαν για τρίτη φορά το χρυσό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ