Με κάθε επισημότητα το πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας

Με κάθε επισημότητα το πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας

Στην αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας πραγματοποίησαν το ετήσιο πανελλήνιο πρωτάθλημά οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας.

Με κάθε επισημότητα οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας έδωσαν χτες τη δική τους ….παράσταση σ’ ένα ολυμπιακό και δημοφιλές άθλημα. Στην αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας πραγματοποίησαν το ετήσιο πανελλήνιο πρωτάθλημά τους στην επιτραπέζια αντισφαίριση και οι εκπρόσωποί τους στα τραπέζια απόλαυσαν τα παιχνίδια είτε έχουν έντονη σχέση με το άθλημα είτε όχι. Το πρωτάθλημα διοργάνωσε το Πολεμικό Ναυτικό με τη συνδρομή της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και την εποπτεία της γραμματείας του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων. Πήραν μέρος 44 άνδρες και 5 γυναίκες απ’ όλα τα Σώματα και διαγωνίστηκαν στο απλό ανδρών, το απλό γυναικών και το διπλό ανδρών. Ανάμεσά τους ο ρέκορντμαν των πανελλήνιων τίτλων στο απλό ανδρών Γιάννης Βλοτινός, αλλά και άλλοι διεθνείς ή πρωταθλητές στις νεαρές ηλικίες, όπως ο Δημήτρης Κορδούτης, ο Στράτος Δαμιανής, η Βασιλική Τζίμου, η Παναγιώτα Ανδριανού, ο Ηλίας Μιχαηλίδης, ο Αντώνης Παύλοζας κ.α.

Κι ανάμεσα στους επίσημους όμως, υπήρχαν μεγάλα ονόματα από τον αθλητικό χώρο. Μεταξύ άλλων παρέστησαν ο κορυφαίος Έλληνας πινγκπονίστας Καλλίνικος Κρεάνγκα, που έχει τον βαθμό του υπολοχαγού και ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 με την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου Μιχάλης Καψής, που ήταν αρχηγός στην αποστολή του Πυροσβεστικού Σώματος.

Τη γραμματεία των αγώνων ανέλαβε η ελληνική ομοσπονδία του αθλήματος, που φέτος συμπεριέλαβε στο καλεντάρι της το πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων. Στους άνδρες ο Βλοτινός πήρε δυο χρυσά μετάλλια. Στον τελικό του απλού κατέβαλλε τον φετινό δευτεραθλητή Ελλάδας του διπλού Νέων ανδρών Δημήτρη Κορδούτη με 3-0 σετ (11-5, 11-6, 11-6). Στο διπλό είχε παρτενέρ τον Δημήτρη Μαντά. Στον αμφίρροπο τελικό έκαμψαν την αντίσταση των Δημήτρη Κορδούτη/Ηλία Μιχαηλίδη με 3-2 σετ (3-11, 11-7, 9-11, 11-9, 11-7).

Στο απλό γυναικών πρώτευσε η Βασιλική Τζίμου. Η πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού κορασίδων το 2013 ξεπέρασε με 3-1 σετ την πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού νεανίδων το 2015 Παναγιώτα Ανδριανού (11-3, 8-11, 12-10, 11-6). Στο σύνολο των μεταλλίων πρώτευσε το Πυροσβεστικό Σώμα.

Όλοι οι νικητές:

Απλό ανδρών:

1. Γιάννης Βλοτινός (Πυροσβεστικό Σώμα)
2. Δημήτρης Κορδούτης (Στρατός Ξηράς)
3. Ηλίας Μιχαηλίδης (Στρατός Ξηράς)
-. Στράτος Δαμιανής (Πολεμική Αεροπορία)

Απλό γυναικών:

1. Βασιλική Τζίμου (Πυροσβεστικό Σώμα)
2. Παναγιώτα Ανδριανού (Πολεμικό Ναυτικό)
3. Κατερίνα Τζίμου (Ελληνική Αστυνομία)
-. Άννα Παρασκευοπούλου (Ελληνική Αστυνομία)

Διπλό ανδρών:

1. Γιάννης Βλοτινός/Δημήτρης Μαντάς (Πυροσβεστικό σώμα)
2. Δημήτρης Κορδούτης/Ηλίας Μιχαηλίδης (Στρατός Ξηράς)
3. Ανδρέας Νικολακάκης/Νίκος Λαμπρίδης (Στρατός Ξηράς)
-. Αντώνης Παύλοζας/Παναγιώτης Ζερβούδης (Πολεμικό Ναυτικό)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ