Μεγάλη νίκη για τον Γ.Α.Ο. Πειραιά, 4-2 τον Απόλλωνα Καλαμαριάς  

Μεγάλη νίκη για τον Γ.Α.Ο. Πειραιά, 4-2 τον Απόλλωνα Καλαμαριάς  

Ο Γ.Α.Ο.Π. τελείωσε το διήμερο μόνο με νίκες κι έχει κάνει μεγάλο βήμα πια για την αποφυγή των δύο τελευταίων θέσεων, που οδηγούν στον υποβιβασμό.

Με τις αναμετρήσεις της 9ης αγωνιστικής ολοκληρώθηκε σήμερα, στην αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, ο 1ος γύρος στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας επιτραπέζιας αντισφαίρισης των ανδρών.

Η Ε.Α. Βόχας δεν είχε καμία δυσκολία στο να βάλει δύο ακόμα πόντους στο ενεργητικό της και να κλείσει χωρίς ήττα στην κορυφή την εντυπωσιακή πορεία της στο πρώτο μισό. Θετικά συνέχισε ο Γ.Α.Σ. Ελευσίς, που έδειξε πολύ δυνατός απέναντι στον μέχρι σήμερα 4ο της κατάταξης Φοίνικα Αγίας Σοφίας.

Τη νίκη της ημέρας όμως, πέτυχε μία άλλη ομάδα του Πειραιά. Ο Γ.Α.Ο.Π. έκαμψε με 4-2 τον 3οτης βαθμολογίας Απόλλωνα Καλαμαριάς, τελείωσε το διήμερο μόνο με νίκες κι έχει κάνει μεγάλο βήμα πια για την αποφυγή των δύο τελευταίων θέσεων, που οδηγούν στον υποβιβασμό. Αντίθετα η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει πλέον …παρέα το Π.ΚΔ. Ταύρου στην 3η θέση, που χαρίζει δικαίωμα συμμετοχής στα μπαράζ ανόδου. Η δράση στο Σ.Ε.Φ. δεν αφορούσε σήμερα την Α2 γυναικών, καθώς έγιναν χτες και οι δύο προγραμματισμένες αγωνιστικές (η 7η και η 8η).

Η Ε.Α. Βόχας ξεπέρασε εύκολα με 4-0 τον προτελευταίο Α.Ο. Διονύσου και με το ίδιο σκορ κατέβαλλε η Ελευσίνα τον Φοίνικα έχοντας έντονη πίεση μόνο στον αγώνα του Δημήτρη Στάμου με τον Κωνσταντίνο Λυκοστράτη (έληξε με 3-2 σετ). Ο Ταύρος έφτασε στην πρώτη τριάδα νικώντας με 4-1 τους ουραγούς Αετούς Πόλης, που παραμένουν χωρίς νίκη και φαίνεται ότι δεν μπορούν ν’ αποφύγουν τον υποβιβασμό. Αξιοσημείωτη ήταν πάντως, η νίκη του Μιχάλη Βακράκου με 3-2 σετ απέναντι στον σημερινό πρωταθλητή Ελλάδας του απλού παίδων Ιάκωβο Αϊβατίδη.

Η αναμέτρηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς με τον Γ.Α.Ο. Πειραιά αποδείχτηκε η πιο ενδιαφέρουσα. Οι Θεσσαλονικείς έκαναν αλλαγή στην τριάδα σε σχέση με χτες, άφησαν εκτός του Λευτέρη Τσόκανο και χρησιμοποίησαν τον Μιχάλη Τσούρο. Από τον Γ.Α.Ο. Πειραιά δεν αγωνίστηκε ο Σωκράτης Γιαννούτσος, αλλά ο Δημήτρης Μαντάς. Ο αγώνας του Μαντά με τον Τσούρο αποδείχτηκε κρίσιμος και τελικά ο Γ.Α.Ο.Π. πήρε την πολύτιμη από κάθε άποψη νίκη.

Αναλυτικά η εξέλιξη του αγώνα Απόλλων Καλαμαριάς-Γ.Α.Ο. Πειραιά 2-4:

Ντένις Μπεκίρ-Κώστας Σγουρόπουλος 3-0 (11-4, 11-6, 11-4)

Μιχάλης Τσούρος-Δημήτρης Μαντάς 1-3 (8-11, 8-11, 11-9, 10-12)

Αλέξανδρος Μητρόπουλος-Αλκιβιάδης Σταματούρος 1-3 (11-8, 7-11, 7-11, 4-11)

Μπεκίρ-Μαντάς 3-0 (11-3, 12-10, 11-3)

Μητρόπουλος-Σγουρόπουλος 0-3 (8-11, 7-11, 3-11)

Τσούρος-Σταματούρος 0-3 (4-11, 6-11, 7-11)

Επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα η Αθηνά Μαγκουφάνας επικρατώντας με 4-1 του Άρη Βούλας, που βρίσκεται τώρα μαζί με τον Γ.Α.Ο.Π. στην 7η θέση.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της ημέρας στην Α2 ανδρών:

Απόλλων Καλαμαριάς-Γ.Α.Ο. Πειραιά 2-4

Π.Κ.Δ. Ταύρου-Αετοί Πόλης            4-1

Α.Ο. Διονύσου-Ε.Α. Βόχας                        0-4

Γ.Σ. Άρης Βούλας-Αθηνά Μαγκουφάνας      1-4

Φοίνικας Πειραιά-Γ.Α.Σ. Ελευσίς                0-4

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ