Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΛΟΚ για τον Γιώργο Κωστούρο

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε για τον αδόκητο χαμό του Γιώργου Κωστούρου.


Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΛΟΚ για τον Γιώργο Κωστούρο | to10.gr

Θλίψη έχει προκαλέσει στον ελληνικό αθλητισμό η είδηση πως ο πρωταθλητής του καράτε, Γιώργος Κωστούρος, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 24 ετών.

Στο άκουσμα των τραγικών νέων, η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον αδόκητο χαμό του νεαρού αθλητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΕΛΟΚ συγκλονισμένη από την ξαφνική απώλεια του αθλητή της Γιώργου Κωστούρου, πενθεί και μαζί της όλη η Ελληνική οικογένεια του Καράτε.

Ο αθλητής της Εθνικής μας ομάδας και Ευρωπαίος όσον και Πανελλήνιος πρωταθλητής, έφυγε ξαφνικά απο την ζωή χθές, ρίχνοντας σε βαρύ πένθος το Ελληνικό Καράτε.

Ο Γιώργος Κωστούρος, ένα γλυκό και πάντα χαμογελαστό παιδί, ήταν γνωστός όχι μόνον για τις αθλητικές του επιτυχίες αλλά και για τον ακέραιο και ευγενικό του χαρακτήρα, πράγμα το οποίο κάνει την απώλεια του δυσβάσταχτη. Η ευχή όλων μας να συνοδεύει την αγνή ψυχή αυτού του νέου παιδιού, στον νέο του ταξίδι.

Με απόφαση της Προέδρου της ΕΛΟΚ, η ομοσπονδία κηρύχθηκε σε πένθος και τα γραφεία της δεν θα λειτουργήσουν μέχρι και την Δευτέρα 17/6/2019.

Το ΔΣ της ΕΛΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλληπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Κωστούρου και συμμετέχει στο πένθος της οικογένειας που είναι πένθος όλων των ανθρώπων του Ελληνικού Καράτε.

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο