Στα ρεπεσάζ Κακαράντζας και Ξούρας, ξεκινάνε οι Κορασίδες

Στα ρεπεσάζ Κακαράντζας και Ξούρας, ξεκινάνε οι Κορασίδες

Ο Αγγελος Κακαράντζας και ο Αρχοντής Ξούρας θα αγωνιστούν στα ρεπεσάζ, ενώ στη μάχη του ευρωπαϊκού ρίχνονται και οι Κορασίδες, με τις Ιωάννα Δεσκουλίδου και Ελένη Παπαδοπούλου.

Με τέσσερις ελληνικές συμμετοχές συνεχίζεται σήμερα το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης Παίδων – Κορασίδων. Ο Αγγελος Κακαράντζας και ο Αρχοντής Ξούρας θα αγωνιστούν στα ρεπεσάζ, ενώ στη μάχη του ευρωπαϊκού ρίχνονται και οι Κορασίδες, με τις Ιωάννα Δεσκουλίδου και Ελένη Παπαδοπούλου να επιδιώκουν καλές εμφανίσεις που θα τους χαρίσουν πολύτιμες εμπειρίες.

Στα 71κ. ο Αγγελος Κακαράντζας έχασε από τον Γκούτου στον προκριματικό γύρο. Ο Μολδαβός έφτασε έως τον τελικό και έδωσε την ευκαιρία στον Ελληνα πρωταθλητή να αγωνιστεί στα ρεπεσάζ. Εκεί θα αντιμετωπίσει σήμερα τον Ζέντγκραφ (Γερμανία) κι αν νικήσει θα αγωνιστεί απέναντι στον Σταροντούμπτσεφ (Ρωσία). Σε περίπτωση που επικρατήσει και στο δεύτερο αγώνα των ρεπεσάζ θα παλέψει με τον Αζέρο Αλίγιεφ για το χάλκινο μετάλλιο.

Στα 92κ. ο Αρχοντής Ξούρας βρίσκεται κι αυτός στα ρεπεσάζ. Ηττήθηκε από τον Βαλίγιεφ (Αζεμπαϊτζάν) και θα προσπαθήσει να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο. Θα παλέψει απέναντι στον Κόλαρ (Τσεχία) κι αν επικρατήσει θα αντιμετωπίσει για το χάλκινο μετάλλιο τον Ντεμίρ (Τουρκία)

Στα 45κ. της ελληνορωμαϊκής ο Θοδωρής Αθανασιάδης αποκλείστηκε στον προκριματικό γύρο από τον Λιθουανό Σεπάουσκας.

Στα ρεπεσάζ των 80κ. σταμάτησε η πορεία του Νίκου Ιωσηφίδη, ο οποίος ηττήθηκε από τον Μίλερ (Δανία) με 5-3, ενώ στα 65κ. ο Βαγγέλης Μπούκης ηττήθηκε στα ρεπεσάζ από τον Φιλανδό Καουχάνεν.

Στα 65κ. της γυναικείας Πάλης θα αγωνιστεί σήμερα η Ιωάννα Δεσκουλίδου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αγωνιστεί στον προκριματικό γύρο απέναντι στην Βουλγάρα Μπρασνάροβα.

Τέλος στα 73κ. η Ελένη Παπαδοπούλου θα παλέψει με την Φρίντουλντ (Σουηδία) στον προκριματικό γύρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ