Στο τουρνουά Α.Με.Α. της Αιγύπτου Μουχθής και Χατζηκυριάκος

Στο τουρνουά Α.Με.Α. της Αιγύπτου Μουχθής και Χατζηκυριάκος

Το πιο δυνατό δίδυμο της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης στους αθλητές με αναπηρίες, το πιο ελπιδοφόρο ζευγάρι για μελλοντικές διακρίσεις στη συγκεκριμένη κατηγορία, θα πάρει μέρος σ’ ένα ακόμα διεθνές τουρνουά

Ο λόγος για τον Γιώργο Μουχθή και τον Μάριο Χατζηκυριάκο, τους πρωταθλητές της κλάσης 6 (της πρώτης στους όρθιους αθλητές), οι οποίοι βρίσκονται από τη Δευτέρα στην Αλεξάνδρεια για να μετάσχουν στο όπεν της Αιγύπτου, που αρχίζει αύριο εκεί και ολοκληρώνεται την Παρασκευή.

Το απλό και το ομαδικό περιλαμβάνει και αυτό το τουρνουά, που είναι στο καλεντάρι της παγκόσμιας ομοσπονδίας για τους αγώνες των Para TT και τα δύο παιδιά θα παίξουν ξανά μαζί στο ομαδικό. Συνοδός και υπεύθυνος προπονητής είναι ο ειδικός συνεργάτης της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ.-Α.Με.Α.) Πολυχρόνης Πολίτσης.

Ο Μουχθής και ο Χατζηκυριάκος μπορούν να κυνηγήσουν υψηλές θέσεις και στα δύο αγωνίσματα και θέλουν μέσα από τα αποτελέσματά τους να δουν όφελος και στη διεθνή κατάταξη. Για το ομαδικό θυμίζουμε ότι πριν από λίγους μήνες έφεραν στη χώρα το ιστορικό πρώτο μετάλλιο (χάλκινο), σε διεθνές τουρνουά με αμιγώς ελληνική σύνθεση. Το είχαν καταφέρει στο όπεν της Ισπανίας.

Να σημειωθεί τέλος ότι στους επιδιαιτητές του τουρνουά στην Αίγυπτο είναι η Θεσσαλονικιά Μαρία Τσίπου.

* Δύο ζωντανές μεταδόσεις από τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μινσκ έχει προγραμματίσει για αύριο η ΕΡΤ. Σύμφωνα με προφορική ενημέρωση από τη δημόσια τηλεόραση οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία να δουν από τη συχνότητα του ERT Sports τους ημιτελικούς του απλού γυναικών αύριο στις 10:00 και τους «μικρούς» τελικούς σε απλό γυναικών και (μετά) απλό ανδρών στις 16:00. Η απογευματινή μετάδοση μάλιστα, είναι πιθανό να «τραβήξει» μέχρι τις 20:00 κι αν τελικά συμβεί αυτό τότε το ERT Sports θα μεταδώσει και τους τελικούς του απλού στις δύο κατηγορίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ