Όλη η αλήθεια για Μοντέιρο και Ολυμπιακό

Όλη η αλήθεια για Μοντέιρο και Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να κάνει δικό του τον Ζοάο Μοντέιρο, ένας από τους καλύτερους παίκτες πινγκ πονγκ στον κόσμο. Ποια τα δεδομένα στην περίπτωση του Πορτογάλου.

Ο Ολυμπιακός και συγκεκριμένα ο Ερασιτέχνης, προσπαθεί να ενισχύσει όλα του τα τμήματα και να τα κάνει υπολογίσιμες δυνάμεις όχι μόνο εντός Ελλάδος όπου ήδη πρωταγωνιστούν, αλλά και πανευρωπαϊκά, όπως ήδη γίνεται στα τμήματα πόλο και βόλεϊ με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Στον ίδιο δρόμο φαίνεται πως κινείται και το αντίστοιχο τμήμα πινγκ πονγκ των ερυθρόλευκων. Γίνεται προσπάθεια να αποκτηθεί ένας από τους καλύτερους παίκτες πινγκ πονγκ στην Ευρώπη αλλά και παγκοσμίως, που σίγουρα μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα και τις ισορροπίες με την παρουσία του στην ομάδα. Ο λόγος για τον 35χρονο Πορτογάλο, Ζοάο Μοντέιρο.

Στον Ολυμπιακό έχουν τον παίκτη πολύ ψηλά στη λίστα τους και θα κάνουν τα πάντα για να τον ντύσουν στα ερυθρόλευκα, καθώς είναι σίγουρο πως θα αλλάξει επίπεδο στο τμήμα πινγκ πονγκ. Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε καλό σημείο ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για κλεισμένη μεταγραφή την δεδομένη στιγμή, όπως προκύπτει από πορτογαλικά δημοσιεύματα.

Το παλμαρέ του Μοντέιρο σίγουρα… θαμπώνει και αντικειμενικά κάνει την περίπτωση αυτή αρκετά δύσκολη. Μιλάμε για έναν αθλητή ο οποίος τρεις φορές έχει αναδειχθεί κορυφαίος στην Ευρώπη (2014, 2015, 2016), ενώ φέτος ήταν τρίτος στον κόσμο στο ομαδικό, στο παγκόσμιο της Βουδαπέστης και είναι ενδεικτικό των προθέσεων του Ολυμπιακού σχετικά με την ενίσχυσή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ