Στη Ρωσία έβαλε τις βάσεις ο Πιλίδης

Στη Ρωσία έβαλε τις βάσεις ο Πιλίδης

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης Ανδρών – Γυναικών πλησιάζει και το Καζακστάν δεν θα φιλοξενήσει απλά την κορυφαία διοργάνωση, αλλά θα δώσει και τις πρώτες Ολυμπιακές προκρίσεις.

Ο Γιώργος Πιλίδης συνεχίζει την προετοιμασία του. Το «χρυσό» παιδί» της ελληνικής Πάλης βρίσκεται εδώ και δύο μήνες στη Ρωσία, όπου μαζί με τον ομοσπονδιακό προπονητή Αμιράν Καρντάνοφ ετοιμάζονται για τη μεγάλη πρόκληση.

Οι συνθήκες της προετοιμασίας είναι ιδανικές και ο Πιλίδης έχει την ευκαιρία να προπονείται με σπουδαίους αθλητές όπως ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Ρίο Σοσλαν Ραμονοβ. Εκτός από τους σπουδαίους αθλητές στην προετοιμασία βρίσκονται και πολλοί προπονητές, όπως ο Κάζμπεκ Μαγκαμεντάβιτς Τεντεκάεφ, που θεωρείται ένας από τους καλύτερους προπονητές της Πάλης παγκοσμίως.

Ο Πιλίδης θα αγωνιστεί στα 57κ. και στόχος του είναι η διάκριση. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αγώνες μεταλλίων (σ.σ. μεγάλος και μικροί τελικοί σε κάθε ολυμπιακή κατηγορία) εξασφαλίζουν και εισιτήρια σε όλους τους αθλητές για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ