Το 2ο διεθνές τουρνουά Horizon Cup στη Θεσσαλονίκη

Το 2ο διεθνές διασυλλογικό τουρνουά ενόργανης γυμναστικής παίδων-κορασίδων Horizon Cup, από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου 2019, στη Θεσσαλονίκη, θα είναι και φέτος ένα σημαντικό γεγονός στο «χάρτη» του ελληνικού αθλητισμού.


Το 2ο διεθνές τουρνουά Horizon Cup στη Θεσσαλονίκη | to10.gr

Ο πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Συλλόγων Γυμναστικής Βόρειας Ελλάδας, Χρήστος Ψαθάς, έκανε λόγο για μια διοργάνωση που απευθύνεται σε όλους και αποδίδει υψηλής ποιότητας θέαμα.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας, Θανάσης Βασιλείαδης, εξέπεμψε στο ίδιο μήκος και η αντιπεριφεριάρχης Βούλα Πατουλίδου συμφώνησε.

Συνελήφθη ο Κόκε σε κύκλωμα ναρκωτικών στην Ισπανία!

Στη συνέντευξη Τύπου για το Horizon Cup, στο πάνελ βρέθηκαν ακόμη αθλητές, όπως η Μαρία Βελεντζάκη κι ο Δημήτρης Παπουτσής, καθώς κι ο μουσικοσυνθέτης Κώστας Καλδάρας.

Η «συμφωνία» τους ήταν ξεκάθαρη και οδηγεί σε ένα συμπέρασμα, ότι αυτή η διοργάνωση, το 2ο διεθνές διασυλλογικό τουρνουά ενόργανης γυμναστικής παίδων-κορασίδων Horizon Cup, από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου 2019, στη Θεσσαλονίκη, θα είναι και φέτος ένα σημαντικό γεγονός στο «χάρτη» του ελληνικού αθλητισμού.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Αυτή είναι η πανέμορφη φίλαθλος της Γιουβέντους που παραμιλάει η Ιταλία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο