Το 2ο διεθνές τουρνουά Horizon Cup στη Θεσσαλονίκη

Το 2ο διεθνές τουρνουά Horizon Cup στη Θεσσαλονίκη

Το 2ο διεθνές διασυλλογικό τουρνουά ενόργανης γυμναστικής παίδων-κορασίδων Horizon Cup, από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου 2019, στη Θεσσαλονίκη, θα είναι και φέτος ένα σημαντικό γεγονός στο «χάρτη» του ελληνικού αθλητισμού.

Ο πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Συλλόγων Γυμναστικής Βόρειας Ελλάδας, Χρήστος Ψαθάς, έκανε λόγο για μια διοργάνωση που απευθύνεται σε όλους και αποδίδει υψηλής ποιότητας θέαμα.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας, Θανάσης Βασιλείαδης, εξέπεμψε στο ίδιο μήκος και η αντιπεριφεριάρχης Βούλα Πατουλίδου συμφώνησε.

Στη συνέντευξη Τύπου για το Horizon Cup, στο πάνελ βρέθηκαν ακόμη αθλητές, όπως η Μαρία Βελεντζάκη κι ο Δημήτρης Παπουτσής, καθώς κι ο μουσικοσυνθέτης Κώστας Καλδάρας.

Η «συμφωνία» τους ήταν ξεκάθαρη και οδηγεί σε ένα συμπέρασμα, ότι αυτή η διοργάνωση, το 2ο διεθνές διασυλλογικό τουρνουά ενόργανης γυμναστικής παίδων-κορασίδων Horizon Cup, από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου 2019, στη Θεσσαλονίκη, θα είναι και φέτος ένα σημαντικό γεγονός στο «χάρτη» του ελληνικού αθλητισμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ